Keşan Belediyesi’nin kültür etkinlikleri kapsamında Keşan’a getirdiği İstanbul Jest Tiyatrosu’nun biletleri günler öncesinden tükenen oyunu olan “Aşk Terapisi” adlı oyun Keşanlı tiyatroseverler tarafından büyük beğeni topladı.

09 Ocak 2016 Cuma akşamı Ahmet Yenice Ortaokulu Sevim Yenice Kültür Merkezi’nde sahneye konan oyunu; Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan ve Eşi Şengül Özcan, Keşan Belediye Başkan yardımcıları Cengizhan Aktan ve Feyzi Engin ile Belediye Meclisi üyeleri ile salonu tamamen dolduran yaklaşık 230 Keşanlı tiyatro sever izledi.

Saat 19.30 sıralarında başlayan ve 2 perde halinde izleyici ile buluşan oyunda; Janset, Suzan Aksoy, Yusuf Atala, Somer Karvan, Fulden Akyürek gibi ünlü isimler rol aldılar.

Oyunda bir terapistin, terapi için kendisine gelen hastaları ile başından geçen ilginç olaylar ile terapi için gelen ve ilkokul arkadaşı olan bir bayana ilgi duyarak onunla evlenmek istemesi, zaman zaman terapistin annesinin oğlunun her işine karışması bir komedi şeklinde sahnelendi.

Oyunun sonunda terapist, ilkokul arkadaşı olan ve kendisine terapi için gelen arkadaşı ile evlenip evlenmemesini de izleyenlere sorarak oyunun devamına karar verdi. Yapılan oylamada izleyenler terapistin ilkokul arkadaşı ile evlenmesi şeklinde oy verince oyun terapistin ilkokul arkadaşına evlenme teklif etmesi ile sona erdi.

Oyun sonrası oyuncuları tek tek başarılı performansları nedeniyle tebrik eden ve çiçek takdim eden Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, “Çok güzel bir tiyatro oyunu izledik. Ben bu güzel geceyi bizlere yaşatan tüm oyuncularımıza sanat yaşamlarında başarılar dilerim” dedi.

Özcan, konuşması sonrası tiyatro oyuncuları ile tiyatro severleri selamladı.

Özcan ve tiyatro ekibi izleyenler ile selfi çekimi de gerçekleştirdi.

İzleyenlerde böyle güzel bir tiyatroyu kendileri ile buluşturan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a teşekkür ettiler.