İyi Fikir Tiyatrosu’nun “Bakar mısınız” adlı oyunu bu akşam Keşan Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Keşan Belediyesi’nin kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında, saat 19.30’da başlayacak tiyatro oyununu Sinan Bengier yazıp yönetti. 

Bengier ile birlikte; İyi Fikir Tiyatrosu oyuncuları Umut Oğuz, Ferda Çakırel, Ayşegül Aktaş, Hilmi Erdem, Abdullah Uysal, Tolga Güleryüz, Tuncay Gürel, Suat İnal ve Suhendan Zehiroğlu’nun da rol aldığı iki perdelik şarkılı-müzikli kabarenin dekoru Ahmet Kurban, kostüm tasarımı RTL sanat, ses ve ışığı Mustafa Ömeroğlu, şarkı sözleri Abdullah Uysal tarafından yapıldı.

‘’Bakar mısınız‘’ adlı tiyatro oyununda, günlük hayatta karşılaşabileceğimiz toplumsal sorunlar iki perdede müzikal ve komedi unsurlarıyla ele alınıp kabare formatıyla sahnelenecek.

İyi Fikir Tiyatrosu aynı gün gündüz de “Cedric, Doğum Günü Partisi" adlı çocuk oyununu öğrencilerle buluşturacak. Öğrenciler için tiyatro oyunu 10.00 ve 13.30 saatleri arasında gösterilecek.

Oyunun biletleri; Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Cem Market, Sistem Kırtasiye, Kitap Dünyası, Eğitim-İş, Yuvam Pastanesi, Steak House Fast Food’ta 10 TL karşılığında satışa sunuldu.