HABER MERKEZİ

Keşan Belediyesi’nin ilçeye getireceği tiyatrolar şöyle:

TERS KÖŞE

26 Mart 2017 Pazar günü sahnelenecek Özkaya Prodüksiyon aracılığıyla ilçeye gelecek Ters Köşe adlı oyunu; Cem Uslu uyarladı ve yönetti. Saat 20.00’de başlayacak oyunda; Canan Atalay, Mahmut Gökgöz, Nail Kırmızıgül, Sezgi Mengi, Şebnem Özinal, Tuna Orhan, Yasemin Balık rol alıyor.

İDEAL KOCA

27 Mart 2017 Pazartesi günü sahnelenecek İstanbul Komedi Tiyatrosu’nun oyunu olan “İdeal Koca” saat 20.00’de başlayacak. Kayra Şenocak’ın hem yazıp hem de yönettiği oyunda; Kimya Gökçe Aytaç ve Metin Yıldız rol alıyor.

HER AŞK BİRAZ KOMİKTİR

28 Mart 2017 Salı günü sahnelenecek İstanbul Komedi Tiyatrosu’ndan “Her Aşk Biraz Komiktir” adlı oyun da saat 20.00’de başlayacak.  İrfan Kangı’nın hem yazıp hem yönetip hem de rol aldığı oyunda ayrıca Hande Katipoğlu, Begüm Öner, Kerem Poyraz Kayaalp ve Atilla Pekdemir rol alıyor.

SEVGİLİ KARIM

29 Mart 2017 Çarşamba sahnelenecek İstanbul Komedi Tiyatrosu’ndan “Sevgili Karım” adlı oyun saat 20.00’de başlayacak. Kayra Şenocak’ın yazıp, yönetip ve oynadığı oyunda ayrıca Metin Yıldız, Merve Sevi, İrfan Kangı, Berrak Güvem, Kimya Gökçe Aytaç ve Dost Elver rol alıyor.

Oyunlar, Keşan Belediyesi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda sahnelenecek.

Bu 4 tiyatro oyununun 10 TL ücreti olan biletleri Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden temin edilebiliyor.

GÖLGESİNDE ÇINARIN

31 Mart 2017 Cuma günü Samsun Sanat Tiyatrosu’ndan “Gölgesinde Çınar’ın Ağlasun Ayşafağı” adlı oyun sahnelenecek.

Saat 20.00’de Keşan Belediyesi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda sahnelenecek oyunda Usta Tiyatro Oyuncusu Yaşar Gündem rol alıyor. Bu oyunun ücretsiz biletleri Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden temin edilebiliyor. Bu tiyatronun daha önce verilen biletleri de hala geçerliliğini koruyor.

Keşan Belediyesi tiyatroya sahip çıkmaya devam ederken vatandaşları da alkışlarıyla tiyatroya sahip çıkmaya davet ediyor.