BÜLENT SAYLAM

Kurucusu Osman Coşkun Keşan’da ikamet ettiği için merkezi Edirne’nin Keşan ilçesi, 2019 Ocak ayı itibariyle yayın hayatına başlayan Edebi Meclis bünyesinde bir birinden güçlü kalemleri barındırıyor. Türk şiirinin önemli şairlerinden Hüseyin Peker bunlardan biri.  Ali Ziya Çamur, Dilek Erkılınç, Fatih Kök, Haluk Ecevit, Hüseyin A., Mert Pangal, Mesut Çiçekliyurt, Murat Ürek, Mustafa Recep Kolcu, Neşe Usta, Ömer Harmankal, Osman Coşkun, Özay Sağlam, Özge Çetinarslan, Ulaş Keskin, Emrah Sağlam, Erkut Tokman, Erkan Karakiraz, Altay Ömer Erdoğan, Gökhan Ateş şair ve yazar kadrosunda bulunuyor.

Öykülerin, denemelerin ve şiirlerin yayınlandığı site aynı zamanda Türk edebiyatında önemli yere sahip isimlerle yaptığı röportajlarla da adından söz ettireceğe benziyor.

Ocak ayından bu yana faaliyette olan sitede şimdiye kadar yazar Tarık Tufan, yazar/psikolog Nermin Sarıbaş, şair Metin Fındıkçı, theremin sanatçısı ve yazmış olduğu romanı kendi imkânlarıyla basan Cihan Gülbudak ile röportaj yapmışlar ve henüz kimsenin farkına varmadığı dönemde inşaat işçisi Orhan Şen’i bulup bir söyleşi gerçekleştirmişler. Güzel şarkıların şairi Ahmet Can Akyol röportajıyla da epey ilgi çektiklerini belirten Coşkun, “Bundan sonraki süreçte ülkemizin edebiyat sahasında Edebi Meclis ciddi bir alan yaratacak kendisine. Gündeminiz her daim kültür, sanat ve edebiyat olsun. Siteye, www.edebimeclis.com adresinden ulaşabilirsiniz.” dedi.