HABER MERKEZİ

Keşan’da yaşayan Keşan’ın önde gelen işadamlarından, geçmiş dönem Muay thai boksU Edirne  il  temsilciliği yapan, profesyonel sporcu ve aynı hocası olan ve a sinema oyunculuğu yapan, son günlerde dizi ve arkadaşı olan dizi ve sinema oyuncusu Çağla Şimşek ile bir film projesi doğrultusunda ismi sıkça anılmaya başlayan Burhan Çelik 24 Haziran 2020 Çarşamba günü akşamı Keşanlı basın mensupları ile bir yemekli basın toplantısında buluşarak son günlerde magazinde yer alan haberler ve yeni projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“KATILDIĞIM HER TELEVİZYON PROGRAMINDA KEŞAN, SAROS KÖRFEZİ’NDEN BAHSETTİM”

Çelik, “Keşan’da iş yapıyorum aynı zamanda oynadığım her filmde veya konuk olduğum her televizyon filminde Keşan’dan Edirne’den ve Enez’den bahsediyorum. Keşan’ın tanıtımına her zaman önem veriyorum. Bizim tavsiyelerimiz doğrultusunda bölgemize gelen birçok insan çeşiştli yatırımlar yaptı. Saros Körfezimizi de her zaman anlatıyoruz. Bir bölge için habercilik ve sinema sektörü ile bölgeyi en iyi şekilde tanıtabilirsiniz. Bizim de böyle bir imkanımız olduğu için pandemi sürecinde bütün sektörler durakladı. Vizyona girecek olan filmlerde vardı. Bunların hepsi durdu. Pandemi sürecinden normalleşme sürecine geçince  film sektöründe de bir hareket başladı” dedi.

SURİYE’DE 33 ASKERİMİZİN ŞEHİT EDİLDİĞİ OLAYLA İLGİLİ FİLMDE TÜK BİNBAŞI’YI CANLANDIRACAĞIM

Çelik, “Suriye’de 33 askerimizin şehit edilmesi olayı ile ilgili bir film çekileceğini ve burada bir Türk Binbaşı rolünde oynayacağını belirterek bu filmin çekimlerine muhtemelen Eylül ayında başlanacak” dedi.

“SENARYOYU OKUDUM TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU”

Burhan Çelik “Bu filmin Senaryosunu  okuduğumda tüylerim diken diken oldu. Bu filmle ilgili para pul konuşmadan bu rolü kabul ettim. Bazı duygular paradan çok daha önemlidir” şeklinde konuştu.

ÇAĞLA ŞİMŞEK İLE AYNI PROJEDE YER ALMAK EN BÜYÜK TEMENNİM

Geçen Pazar günü İstanbul’a gittiğiniği ve orada dizi oyuncusu ve Küçük Gelin dizisinde başrol oynayan Çağla Şimşek ile bir yapımcının film teklifi ile ilgili bir  görüşme gerçekleştirdiğini belirten Çelik, “Bu arada magazin basınını bir an karşımızda bulduk. Burada bize Çağla Hanım ile aynı projede yer alacak mısınız? Sorusunu sordular. Ben de eğer ileride bize bir sinema projesi sunulursa, Çağla Şimşek’le rol arkadaşı olmayı isterim dedim. Çağla Şimşek de  Burhan Bey çok başarılı bir oyuncu, ileride aynı projede olmaktan ben de çok keyif alırım diyerek benim sözlerime destek oldu. Kendisi ile bir poroje de beraber olmaktan büyük onur duyarım” ifadelerini kullandı.

Burhan Çelik’in oynadığı sinema filmleri 

Suriye’den Kaçış (Başrol 2013)

Gizemli Köş (Başrol-2015)

Zoka (Başrol-2016)

Zifiri Azap (Başrol- 2018)

O İş Ben de (2019)

Hemen Döneriz (2019)