HABER MERKEZİ

Türkiye’nin ilk sirk sanatları kuruluşu olan Avrasya Gösteri Sanatları bünyesinde Türkiye’ye gelen 50 dakikalık gösteri, her çocuğa hayatları boyunca unutamayacağı “On Yüz Milyon Baloncuk” hediye ediyor. Gösterinin biletleri Keşan Belediyesi Tiyatro ve Konferans Salonu gişesinden temin edilebilecek.

Gösterinin kreatörü ve Avrasya Sirkinin kurucusu Servet Yalçın açıklamasında “Kuruluşumuzdan bu yana, yaklaşık on altı yıldır, dev çadırlarımızla birçok kez Keşan’a geldik ve tüm Türkiye’de olduğu gibi Keşan’da da gösterilerimizle bir neslin sirk sanatlarına tanıklık etmesine vesile olduk. Son 7-8 yıldır yurtdışı turnelerimizin yoğunluğu sebebiyle Trakya’ya gelemedik. "Hubble Bubble Show" gösterisi sahne gösterisi olması sebebiyle çadır yerine, şehrin tam merkezinde yer alan konumu itibariyle erişimi çok kolay olan Keşan Belediyesi Tiyatro ve Konferans Salonunu tercih ettik. Gösteriye katılan tüm çocuklar tek tek sahneye çağrılarak dev baloncukların içine alınıyor.  Bu katılımcı etkinlik, çocukların hayal dünyasını sanatla zenginleştiren, onların çok eğlenceli ve olağanüstü bir deneyim yaşamalarını sağlayan çok farklı bir etkinlik. Daha önce Kanada, Amerika, Japonya ve Avrupa ülkelerinde on binlerce seyirciye ulaşan "Hubble Bubble Show" gösterisi, Avrasya Gösteri Sanatları Merkezi’nin girişimiyle iki aylık bir turne programı çerçevesinde Türkiye’ye geldi. Biz tüm dünyanın çok yüksek giriş ücretleriyle izleyebildikleri gösterileri neredeyse bedavaya yakın giriş ücretleriyle halkımıza bir kültür hizmeti olarak sunmaya çalışıyoruz. Amacımız yerel yönetimlerin de katkılarıyla uluslararası nitelikteki sanat etkinliklerini tüm Türkiye’ye taşıyabilmek. Bu organizasyonun Keşan’da gerçekleşmesinde katkılarını esirgemeyen Keşan Belediyesi yönetimini ve Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Özcan’a teşekkür ediyoruz ve tüm Keşanlıları yaşamları boyunca unutamayacakları bu gösteriye bekliyoruz” ifadesine yer verdi.

Tüm engelli yurttaşlarımızın, gazi ve şehit yakınlarımızın istedikleri matineye ücretsiz olarak katılabileceği gösterinin giriş biletleri, Cumartesi günü salon girişinden çocuklar için 10 TL, yetişkinler için 15 TL karşılığında temin edilebileceği belirtildi.