SONGÜL KONAR

Keşan Belediyesi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda düzenlenen etkinlik, saat 20.15 sıralarında başladı.

Eğitim Sen Keşan Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinliğe; Grup Dörtyol, Şair Osman Coşkun Tuncay Özgücü, Nazife Yılmaz, Elif Cihangir ve Zerlanis Şiir Topluluğu katkı verdi. Etkinliğe, 500’ün üzerinde izleyici katıldı. Etkinlikte; Eğitim Sen Keşan Temsilcilik Başkanı Asalet Koç söz aldı.

Konuşmasına, “Güzel günler göreceğimize olan inancımla, herkesi selamlıyorum ve etkinliğimize hepiniz hoş geldiniz.” diyerek, başlayan Koç, şunları söyledi: “Müzik ve şiir dinletimizde, yaşama ve insana dair olan ne varsa, bu kısa zaman aralığına sığdırmaya çalıştık. İnsanımızın yaşamış olduğu bunca sıkıntıda yüreklerine dokunmak, yüzünü güldürmek istedik. Çünkü hayat yaşamaya değer ve sizler bunu fazlasıyla hak ediyorsunuz. Gelip, destek olduğunuz için teşekkür ediyorum. Bu güzel gece için emek veren bütün arkadaşlarıma, Grup Dörtyol’a, Şair Osman Coşkun’a, Nazife Yılmaz’a, Tuncay Özgücü’ne, Elif Cihangir’e, Zerlanis Şiir Topluluğu’ndaki genç arkadaşlara teşekkür ediyorum.”

Konuşmanın ardından Grup Dörtyol şarkılarıyla, Şair Osman Coşkun şiirleriyle dinleyicileri büyüledi. Nazife Yılmaz’a, Tuncay Özgücü’ne, Elif Cihangir’e ve Zerlanis Şiir Topluluğu da, şiir ve şarkılarıyla dinleyicilerin beğenisini kazandı. Eğitim Sen’in müzik ve şiir dinleticisi, katılımcılardan büyük beğeni ve alkış aldı. Katılımcılar, bu tür etkinliklerin belli aralıklarla gerçekleştirilmesi gerektiğini kaydetti.