Çekimlerinin bir bölümü Keşan ve İpsala’da gerçekleştirilecek olan ‘Suriye’den Kaçış’ filminin yönetmeni Murat Uygur ile oyucular Keşanlı İşadamı Burhan Çelik, Royam Özkök ve Gülde Sevin, dün Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz’u ziyaret etti

 

 UYGAR: KEŞAN’A TANITIM AÇISINDAN FAYDAMIZ OLSUN İSTİYORUZ

Saat 13.00 sıralarında başlayan ziyarette konuşan Murat Uygur, Burhan Çelik’in iş hayatını Keşan’da sürdürdüğünü ve aynı zamanda filmin oyuncusu olduğunu ifade ederek, “Kendisi dedi. Sürekli geliyoruz çünkü. Bizim de bir katkımız olsun istedik. Keşan’daki değerli vatandaşlarımız ile başkanımızın misafirperverliğini biliyoruz. Burası da bizim toprağımız. Sonuçta sanat yapıyoruz ve sanatımızı icra ediyoruz. Sinema her yerde çekilir. Ben Keşanlı vatandaşlarımı kucaklamaya, onlara misafir olmaya geldim. Bugün birkaç sahnemiz var. Daha sonra tekrar geleceğiz ” dedi.

KILAVUZ: SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM

Başkan Yardımcısı Kılavuz da öncelikle bir toplantıya katılmak için sabah Edirne’ye giden Belediye Başkanı Mehmet Özcan adına kendilerine “hoş geldiniz” dediğini belirterek şunları söyledi: “Sanata Türkiye çapında çok önem veren bir başkanımız var. O sayede toplumsal kültürün gelişimine büyük bir katkı sağlıyor başkanımız. Sizler de bunu teyit ettiniz. Kültürel yapıda genişleme, kalkınma olmazsa ülkede barış olamaz. Buna en büyük katkı sağlayanlar da sizlersiniz. O yüzden ben bir sanatçı karşısında hep titreyerek konuşmuşumdur. Bu çalışmalarınızı çok daha yükseğe çıkarın çünkü Türkiye’nin buna çok ihtiyacı var. Sizleri tebrik ediyorum.” 

Kılavuz, daha sonra yönetmen Murat Uygur ile oyuncular Burhan Çelik ve Royam Özkök için hazırlanan plaketleri verip hatıra fotoğrafı çektirdi.