Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve Keşan TSO Basın Yayın Birimi Sorumlusu Gökhan Gürer, bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek olan Sihirli Mikrofon Ödülleri’nde Türkiye genelinde 890 yerel radyo arasından ön elemeyi geçerek finale kalan Keşan FM’i Türkiye’nin en iyi yerel radyosu yapmak için destek ziyareti gerçekleştirdi.

Finale kalan 50 radyo arasında yer alan Keşan markası Keşan FM’i Türkiye’nin en iyisi yapmak için destek ziyareti gerçekleştirdiklerini ve oy kullandıklarını belirten Mustafa Helvacıoğlu, bu yıl 4.sü düzenlenen yarışmada Trakya’da ki 29 radyo arasında da yine tek radyo olarak yerini alan Keşan FM’e destek verilmesi gerektiğinin altını çizerek şunları kaydetti:

PEKİ, NASIL DESTEK OLACAĞIZ?

“Bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen ‘Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri’nde, dinleyicilerin oylarıyla belirlenen ‘Yılın En İyi Yerel Radyosu’ kategorisindeki 50aday arasında yer alan bölgemizin markası Keşan FM’e destek vermek için buradayız. Ayıracağımız 1 dakikalık bir zaman ile Keşan FM’i ve Keşan’ımızı bu layık olduğu ödüle kavuşturabiliriz.

Yapmamız gereken çok basit; öncelikle www.sihirlimikrofon.org sayfasına giriyoruz, oylamaya katıl butonuna basıyoruz ve 2. sıradaki en iyi yerel radyolar kategorisinde Keşan FM logosuna tıklıyoruz.Son olarak sayfa altındaki sonraki adım butonuna tıklıyor ve açılacak sayfada verilen kodu cep telefonumuzdan ücretsiz olarak 4605’e gönderiyoruz. Herkesi, her telefondan bir mesaj ile Keşan FM’i Türkiye’nin en iyi yerel radyosu yapmak için destek vermeye davet ediyoruz.”

www.sihirlimikrofon.org sitesini 9 Şubat’a kadar ziyaret eden dinleyiciler oylarını kullanabilecekler.

Oylamanın sona ermesinin ardından sonuçlar,11 Şubat 2016 tarihinde, İstanbul’da, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenecek, Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri Gecesinde açıklanacak ve sihirli mikrofonlar sahiplerini bulacak.