Keşan Türkü Dostları Derneği’nin 3 yılda bir yapılan olağan genel kurul toplantısı, geçen pazar günü saat 14.00’te derneğin Bilun İş Merkezi’ndeki lokalinde yapıldı.

Gündem gereği hazirun cetvelindeki üyelerin imzaları sonucu çoğunluk sağlanarak Divan Kurulu oluşturuldu. Divan Başkanlığı’na Cevat Tanyolaç, Başkan Yardımcılığı’na Sami Deniz, Katip Üyeliklere Eyüp Kavazlar ve Sibel Ay oybirliği ile seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan toplantıda, yönetim ve denetim kurulları oybirliği ile aklandı. Toplantıya katılan üyelerin teşekkür konuşmalarının ardından yeni yönetim ve denetim kurulu seçimlerine geçildi. Derneğin oybirliği ile seçilen yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

 Yönetim Kurulu Asil: Soner Velioğlu, Suzin Adalı, Derya Özhan, Lale Özdilek, Metin Kara.  Denetim Kurulu Asil: Eyüp Kavazlar, Tuncay Örgücü, Şeniz Seray.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan üyelerin tebrik ve teşekkürlerinden sonra, yeni yönetim kurulu adına söz alan Soner Velioğlu, şöyle konuştu: “Geçen 3 yılda yapılan çok önemli çalışmalar olduğunu hatırlamak iyi oldu. Ancak biz yaptıklarımızı allandırıp, pullandırarak övünmek yerine hemen önümüzdeki 3 yılda neler yapmalıyız diye düşünmeye, planlamaya ve uygulamaya başlayacağız. Var olan aile ortamımızı bozmadan hep beraber fikirler üreteceğiz. Hepimiz kendinizi bu derneğin yöneticisi olarak görün”