BÜLENT SAYLAM

Bugün saat 11.00’de başlayacak ve 2 gün sürecek olan elemeler İstanbul Bostancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Grup elemelere Şebnem Ferah’ın “Gözlerimin etrafındaki çizgiler” parçasıyla katılacak.

180 LİSE ELEMELERE KATILIYOR

180 lisenin katılacağı elemelere Keşan’dan ilk kez bir lise katılıyor. Edirne merkezden 4, Keşan’dan 1 toplam 5 lise ile katılan Edirne’nin yanı sıra, Tekirdağ’dan da 5 lise müzik elemelerine katılıyor. Kırklareli’nden ise hiç bir lise elemelere katılmıyor. Müzik elemelerinde bir üst tura geçecek liseleri seçici kurul belirleyecek

4 ÖĞRENCİ TER DÖKECEK

Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi öğrencilerinin ağırlıklı olduğu müzik grubunda bir öğrenci ise Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinden. Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Çiğdem Saylam Kırcıoğlu ile Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Hüseyin Tansu Kırcıoğlu’nun rehberliğinde çalışmalarını gerçekleştirilen grupta ise şu öğrenciler yer alıyor: Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Solist Ezo Bekiçboğa, davulda Yiğit Burak Özçelik, bas gitarda Berke Gürsel ve gitarda Ulaş Yavuz.