Bülent Saylam

Keşanlı Müzisyen Cihan EgeDön diyemem” adlı şarkısına ilk klibini çekti. Geçen pazartesi Keşan ve Erikli’de çekimleri gerçekleştirilen klip, sabah, Keşan Malkara yolu üzerinde yeni açılan Gölpark Outlet’te bulunan Coffe Table ve Kocadere Göleti’nde, öğlen de Erikli Sahili’nde devam etti. Yönetmenliğini, en son Mustafa Ceceli’nin “Aşk Döşeği” adlı şarkısının klip yönetmeni de olan Hakan Gülbahçe üstlendi. 11 kişilik çekim ekibinin yer aldığı klibin sponsorluğunu da Coffe Table sahibi Sertaç Özkul, Hotel Ağadayı Şapçı Tesisleri ortaklarından İsmail Şapçı, Özen Et Lokantası sahibi Özgür Engin yaptı.

ÖNEMLİ MÜZİSYENLERLE ÇALIŞTIK

Cihan Ege, 8 şarkılık bir albüm çalışmasının ardından söz ve müziği kendisine ait olan “Dön diyemem”  adlı şarkısının single olarak yakın zamanda piyasada yerini alacağını söyledi. Albüm çalışması sırasında İstanbul’da önemli müzisyenlerle çalıştıklarını da ekleyen Cihan Ege, aranjörlüğünü Ali Tolga Demirtaş’ın yaptığını ifade etti.

MADDİ MANEVİ DESTEK BEKLİYORUM

3 sene süren albüm çalışmalarından sonra single klibini burada çekme amacının Keşan’ı, Erikli’yi, Saros Körfezini tanıtmak olduğunu söyleyen Cihan Ege, “Bu bölgeden yetişen bir müzisyen olarak bölgemizi tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz, klip çalışmamda sponsor olan değerli Keşanlı işletme sahiplerine teşekkür ederim, bu konuda; maddi, manevi herkesin desteğini bekliyorum.” dedi.