Keşan Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında çocukların en sevdiği karakterlerden olan Köstebekgiller’in Masallar Diyarı adlı çocuk oyununu Keşanlı çocuklarla buluşturdu.

Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nde sahnelenen oyunların ilki Keşan Belediyesi’nin koordinatörlüğünde 16 Ekim 2016 Pazar günü 2 seans halinde gerçekleştirildi.

Çocukların aileleri ile geldiği etkinlik saat 13.00 ve 15.00’te olmak üzere 2 seans halinde sahnelendi. 

Köstebekgiller, 17 Ekim 2016 Pazartesi gününden itibaren Keşan Belediyesi ve Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yine Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nde Keşan’daki ilkokul öğrencileri ile buluşmaya başladı.

Okul öğrencilerinin eğitim motivasyonlarını artırmak ve kültürel etkinliklere yönelimlerine ilk adımları atmak amacıyla yapılan etkinlik, okul öğrencileri tarafından büyük beğeni ile izlendi. Oyun, saat 13.30’da başladı. 

Etkinlikler, Keşan Belediyesi tarafından yaptırılan Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ndeki Tiyatro ve Konferans Salonu olarak kullanılan Çok Amaçlı Salonu’nda yapılan ilk etkinlik oldu.

Salondaki profesyonel ses ve ışık sistemleri eşliğinde izlenen tiyatro gösterisi izleyenlerden tam not aldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Keşan Belediyesi işbirliğindeki Köstebekgiller hafta boyunca öğrencilerle buluşmaya devam edecek.