Fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışmasında oylama başladı! Keşan’dan da Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi ile Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinden öğrencilerden oluşan müzik grubu oylama için destek bekliyor. Grup, 24 Mart 2017 Cuma günü İstanbul Bostancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen elemelere Şebnem Ferah’ın “Gözlerimin etrafındaki çizgiler” parçasıyla katılmıştı. Oylamalar Fizy telefon uygulamasının indirilmesi ile yapılabilecek.

180 LİSE ELEMELERE KATILDI

180 lisenin yarıştığı elemelere Keşan’dan ilk kez bir lise katıldı. Edirne merkezden 4, Keşan’dan 1 toplam 5 lise ile yarışmaya katılan Edirne’nin yanı sıra, Tekirdağ’dan da 5 lise katıldı. Kırklareli’nden ise hiç bir lise elemelere katılmamıştı. Müzik elemelerinde bir üst tura geçecek liseler; seçici kurul ve telefon uygulamasından yapılacak uygulama ile belirleniyor.

4 ÖĞRENCİ TER DÖKTÜ

Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi öğrencilerinin ağırlıklı olduğu müzik grubunda bir öğrenci ise Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinden. Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Çiğdem Saylam Kırcıoğlu ile Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Hüseyin Tansu Kırcıoğlu’nun rehberliğinde çalışmalarını gerçekleştirilen grupta ise şu öğrenciler yer alıyor: Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinden Solist Ezo Bekiçboğa, davulda Yiğit Burak Özçelik, bas gitarda Berke Gürsel ve gitarda Ulaş Yavuz.

Geniş bilgi için BURAYA TIKLAYINIZ

Akıllı telefondan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesini oylamak için BURAYA TIKLAYINIZ