S.S. Erikli Sahili Turizm Geliştirme Kooperatifi tarafından Erikli Sahili’ne alınan “Mavi Bayrak”, 21 Haziran 2014 Cumartesi günü düzenlenecek programla kutlanacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı öncülüğünde Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından koordine edilen “Mavi Bayrak” programı çerçevesinde 2014 yılında Erikli Sahili’ne “Mavi Bayrak” ödülü verilmesi nedeniyle düzenlenecek olan program, saat 13.00’te Erikli Sahili Turizm Geliştirme Kooperatifi önünde başlayacak.

OĞUZ BERKAY FİDAN KONSER VERECEK

Daha sonra, saat 13.30’da Atatürk Büstü’ne çelenk sunulmasıyla devam edecek olan programda, saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı söylenecek. Ardından, oluşturulacak kortej ile Yalı Caddesi’ndeki tören alanına kadar yürüyüş yapılacak. Açılış konuşmalarının yapılması ile devam edecek program, Keşan Belediye Bandosu ve Yöresel Halk Oyunları Ekibi’nin gösterileri ve bayrakların gönderlere çekilmesinin ardından, Keşan Belediye Başkanlığı’nın Erikli Sahili Belediye Çay Bahçesi’nde düzenlediği konser ile sona erecek. Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Erikli Sahili Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Yaşar Aras ve 2. Başkan Şükrü Akıllı, “Mavi Bayrak” kutlama programına halkı davet etti.