Aşağı Zaferiye Mahallesi’nde Rasim Ergene Parkı (Tavşanlı Park)’nda gerçekleştirilen ve saat 22.00 sıralarında başlayan tiyatro oyununu Keşan Belediye Başkanı Yardımcısı Cengizhan Aktan ve çok sayıda tiyatrosever izledi.

Usta tiyatro oyuncuları Yalçın Özden, Suna Yıldızoğlu, Parla Şenol, Salih Ünal, Ahu

Özden, Ahmet Ekinci, Murat Aytekin’in rol aldığı Yalçın Özden Tiyatrosu’nun Direkler Arası Kumpanyası tiyatroseverlerden tam not aldı.

Ücretsiz gerçekleştirilen etkinlik sonunda seyircilere teşekkür eden Yalçın Özden, tiyatroların sanata duyarlı belediyeler sayesinde izleyicisi ile buluşabildiğini dile getirdi ve Keşan’a gelmelerinde emeği olan başta Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan olmak üzere tüm belediye görevlilerine teşekkür etti.

Bu konuşma sonrası sahneye gelen ve oyuncuları tebrik ederek çiçek takdim eden

Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan da usta tiyatro oyuncularını Keşan’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Bugün maalesef üzüntülüyüz. 6 şehidimiz var. Ayrıca Keşan’ın ciğerleri yanıyor. Sazlıdere Köyü’nde çıkan yangın halen devam ediyor. Ama hayat devam ediyor. Bu akşam etkinliğimize katılan sizlere de teşekkür ediyor ve belediye başkanımız Opr.Dr. Mehmet Özcan’ın selam ve saygıların sunuyorum.” dedi.

Keşan Belediyesi’nin vatandaşlarını sanatla buluşturmak için büyük bir çaba sarfettiğini belirten Aktan, Ramazan Ayı etkinliklerinin 29 Haziran 2016 Çarşamba akşamı Grup Aheste Konseri ve Osman Coşkun’un Şiir Dinletisi ile yine Rasim Ergene Parkı’nda devam edeceğini de belirtti.