Keşan Belediyesi’nin Ramazan Ayı nedeniyle düzenlediği Ramazan eğlencelerine Keşan halkının gösterdiği ilgi gün geçtikçe artıyor.

Ramazan eğlenceleri kapsamında 17 Temmuz 2013 Çarşamba günü akşamı Şehitlik Parkı’nda bir program daha gerçekleştirildi.

Saat 21.45’te sıralarında başlayan ve Organik Sanat Tiyatrosu Ekibi tarafından hazırlanan programı başta Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan olmak üzere başkan yardımcıları ve bazı Belediye Meclisi üyeleri de izledi.

Ekip; yarışmalar, semazen gösterisi, fasıl ve Azeri danslarından oluşan yaklaşık 2 saatlik bir gösteri sundu.

Mehmet Özcan, etkinlik sırasında yaptığı konuşmada “Ramazan Ayı’nız mübarek olsun. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Belediyeniz olarak Ramazan Ayı’nızı biraz şenlendirmek ve sizleri eğlendirmek amacıyla böyle bir organizasyonla karşınıza çıktık. İzmir’den sizler için gelen çok yetenekli Organik Sanat Tiyatrosu Ekibi’ne teşekkür ediyoruz. Bölgemizde 10 gün boyunca sizler için biribirinden güzel gösteriler hazırladılar. Bundan sonra yine şehrin çeşitli noktalarında yapılacak gösterilere tüm Keşan halkımızı davet ediyoruz.” dedi.

Ramazan Eğlencelerinin bundan sonraki programı şöyle:

19 Temmuz 2013 Cuma: Belkoop

20 Temmuz 2013 Cumartesi: Rasim Ergene Parkı

21 Temmuz 2013 Pazar: Şehitlik Parkı

22 Temmuz 2013 Pazartesi: Cennet Bahçesi

23 Temmuz 2013 Salı: Rasim Ergene Parkı

24 Temmuz 2013 Çarşamba: Cennet Bahçesi
.