Keşan Belediyesi’nin Ramazan Ayı etkinlikleri 17 Haziran 2016 Cuma akşamı tiyatro seyircisinden büyük beğeni toplayan Yalçın Özden Tiyatrosu’nun Direklerarası Kumpanya’sı ile devam etti.

Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nde gerçekleştirilen ve saat 22.00 sıralarında başlayan tiyatro oyununu Keşan Belediye Başkanı Yardımcısı Cengizhan Aktan ve çok sayıda tiyatrosever izledi.

Usta tiyatro oyuncuları; Yalçın Özden, Suna Yıldızoğlu, Parla Şenol, Salih Ünal, Ahu Özden, Ahmet Ekinci, Murat Aytekin’in rol aldığı Yalçın Özden Tiyatrosu’nun Direkler Arası Kumpanyası tiyatroseverlerden tam not aldı.

Ücretsiz gerçekleştirilen etkinlik sonunda seyircilere teşekkür eden Yalçın Özden, tiyatroların sanata duyarlı belediyeler sayesinde izleyicisi ile buluşabildiğini dile getirdi ve Keşan’a gelmelerinde emeği olan başta Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan olmak üzere tüm belediye görevlilerine teşekkür etti. Bu konuşma sonrası sahneye gelen ve oyuncuları tebrik ederek çiçek takdim eden Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan da usta tiyatro oyuncularını Keşan’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Keşan Belediyesi’nin vatandaşlarını sanatla buluşturmak için büyük bir çaba sarf ettiğini belirten Aktan, Ramazan Ayı etkinliklerinin süreceğini dile getirdi.