Keşan'da faaliyet gösteren Safir&Mahzen Cafe-Bar, birbirinden ünlü gruplar ve solistleri ağırlayacak.

Safir&Mahzen Cafe-Bar, açılışının 1'inci yıldönümü nedeniyle 22 Şubat'ta Kurtalan Ekspres, 7 Mart'ta Aydilge, 22 Mart'ta İstanbul Arabesque Project, 4 Nisan'da Bertuğ Cemil'e evsahipliği yapacak. Cafe-Bar İşletmecisi Aykut İşçen, Safir&Mahzen'in Keşan'da fark yaratmak adına açılan bir mekan olduğunu belirterek, şöyle dedi:“Biz, haftanın 7 gecesi canlı müzik yapıyoruz. Kendim de müzisyen olduğum için, müzik yanı ağır basan bir mekanız. Bu amaçla çeşitli grup ve solistleri Keşan'a getirmek istedik. Keşan'da bu tür müziğe ilgi duyan bir potansiyelin olduğunu düşünüyorum. Bizim önceliğimiz para kazanmak değil. Halkımız bunu, sunduğumuz hizmetten ve bilet fiyatlarından da anlayacak. Keşan'da maalesef müzik konusunda kısır bir döngü yaşanıyor. Canlı müzik tercihi olarak çok fazla alternatif yok. Yapan mekanlar ise farklı çizgideler. Biz bunu tamamen ortadan kaldırmaya, insanların istediği müziği canlı olarak dinlemesi için çalışmaya gayret gösteriyoruz. Başka mekanlarda sadece cuma ve cumartesi geceleri canlı müzik olduğu için insanlar da ancak bu gecelerde çıkabiliyorlardı. Biz, değişik konseptlerde müzik yapan bir mekanız. Bir gece türkü ağırlıklıysa, daha sonraki geceler Türk Sanat Müziği, rock veya DJ performanslarıyla club müzik yapılıyor. 24 yıllık müzik hayatım var ve birçok solist ve grupla aynı sahneyi paylaştım. Halen de kendileriyle görüşmeye devam ediyorum. Keşan, müzik konusunda İstanbul'a göre daha kültürlü. Potansiyeline göre istendiğinde her hafta veya 10 günde bir buraya ünlü bir solist veya grup getirebiliriz.” “MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİZİM TEMEL AMACIMIZ”

Safir&Mahzen Cafe-Bar'ın insanların rahatlıkla gelip, bütçesine göre eğlenebileceği bir yer olduğunu dile getiren İşçen, “Mekanımıza tüm yaş kesiminden insanlar gelip, gönüllerince eğlenebiliyorlar. Fahiş fiyatlar kesinlikle uygulamıyoruz. Birçok ikramımız oluyor. Her insan bütçesine göre rahatlıkla eğlenebiliyor. Sadece alkol alarak değil, alkolsüz şeyler de içerek eğlenebilirler. Biz, sürekli ve kaliteli müşteriden yanayız. Müşteri memnuniyeti bizim temel amacımız.” dedi.

YILDÖNÜMÜ KONSERİ KURTALAN EKSPRES'TEN

Aykut İşçen, Safir&Mahzen Cafe-Bar'ın hizmete girişinin 1'inci yıldönümü nedeniyle birçok ünlü grup ve solisti Keşanlılar ile buluşturacaklarını kaydederek, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Geçen yıl açılışımızda olduğu gibi bu yıl 1'inci yıldönümümüzde de 22 Şubat akşamı Türkiye'nin önemli müzik gruplarından Kurtalan Ekspres konser verecek. Bunun haricinde 7 Mart'ta Aydilge, 22 Mart'ta İstanbul Arabesque Project, 4 Nisan'da Bertuğ Cemil mekanımızda sahne alacak. Bunun haricinde halen görüşmekte olduğumuz bazı grup ve solistler var. İsimler netleştikçe bunları paylaşacağız.”