En son yazmam gerekenleri öne aldım. Önce yazmak istediklerimi sona bıraktım. Benim hakkımda yapılan suç duyuruları her zaman onurum olmuştur. Halkımda gönüllü olarak yanımdan hiç ayrılmamıştır. Yardım etmek için sıraya girmişlerdir. İnsan yaptığı yanlışları değil, yanlış insanlara yaptığı doğrulara üzülüyor.

İşte üzüntülerim;

Kaymakamlığa yıllar öncesinde hakkımda yazılı ve sözlü suç duyurusunda bulunuluyor. Dikkat! Hiçbir derneğe bağlı olmaksızın Trakya Bölgesinde yüz engellimize akülü ve aküsüz gönüllü olarak Keşan Halkından aldığım destekle hiçbir karşılığı olmaksızın teşekküre dahi gerek duymadan büyük mutluluk yaşadım. Suç duyurusunu birlikte değerlendirelim;

Deniliyor ki 'Keşan esnafından mafya usulü haraç toplayarak engellilere araç dağıtıyor.' Bunun üzerine o gün ki kaymakam haklı olarak müfettiş görevlendiriyor. Benim savunmam gönüllü çalışıyorum. Keşan esnafım benle birlikte kimsenin parasını elime almadım. Esnafın ifadeleri iftira atanlar utansın zaten onlarda öyle yaptı. İstifa ettiler. Müfettiş de imza altına aldı. İkinci suç duyurusu festivalle ilgili. Organizasyonu üstlenen hemşerimiz klarnet ustadı Serkan Çağrı'ya bankadan hiç elime para almadan havale ettiğim 35.000 TL’yi nerde kullandın? Müfettişe banka dekontlarını gösterdiğimde bunun da iftira olduğu ve mahkemeye sevki gerek olmadığını imza altına aldı. Geçen hafta içerisinde polis merkezine yine suç duyurusunda bulunulmuş. Birini tanımıyorum diğerini hiç tanımıyorum. Gazete ve sosyal medya üzerinden yazdığım yazılarla ilgili olarak yapılmış. Yazılarımda bu iki isim hiç yer almıyor. Üzerlerine çektikleri bir şey mi var acaba? Bunlar göreve başlarken ellerini masaya koyarak “Namus ve şeref üzerine yemin edenler uzmanlar” orduya hizmet etmekten kaçıp belediyelere kaçan ayrıca kendi doğdukları belediyelerde kabul görmeyip Keşan Belediyesine alınan ne şekilde alındığı konusunda eski yönetimin benim olduğu kadar Keşan Halkınında cevap beklediği önemli bir konudur. Çıkın açıklayın! Yerel , yerel halka hizmet, yerel çocuklara iş ve aş vermektir. Keşanlı uzman çocukları kapıdan neden geri çevrildi? (Özellikle sessiz sedasız belediyeden ayrılan eski Hesap İşleri Müd. Bşk. Yrd.)

GELELİM İŞLEDİĞİM SUÇLARA (BELGELİ);

1) Trakya Bölgesinde yüz engelliyi sevindirmek

2) Köylerde okul, sağlık evi, cami gibi inşaat halinde malzeme temini

3) Atatürksüz köy kalmasın kampanyasını başlatmak

4) 1987 yılında fidan dikimine başlamak (Hastahane bahçesinden)

5) Okulun en başarılı öğrencisine bilgisayar yine kış şartlarında kaban, mont gibi giyim eşyaları fakir öğrencilere tespit edip halkımla ortaklaşa hediye etmek

6) Köylerde fakir sünnet çocuklarını sünnet ettirmek (ücret almadan sünnet eden arkadaşlarıma teşekkürler)

7) El ele verip yine fakir çocuklara burs sağlamak

8) Yönetimde yer aldığım başkan Zafer Sarıkeçe ile Keşansporu Edirne Şampiyonu yapmak

9) Köylerde yine minare boyatmak ve halı hediye etmek

10) Batman’a kargo yoluyla Atatürk büstü göndermek

38 yıl önce gazetecilikle başladığım arşivimi sığdırmak mümkün değil. Ben bu suçları işlemeye devam ederken Keşan Halkının yanında olduğumdan şüphe duymuyorum. Güneş balçıkla sıvanmaz. Yazdığım bu gönüllü çalışmalarımla beni KILAVUZ olarak tayin eden halkıma binlerce teşekkür ediyorum. Sizler beni onurlandırdınız. Bende sizlerle gurur duyuyorum. Saygılarımı sunarak hayırlı ramazanlar diliyorum.