HABER MERKEZİ

Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ndeki Konferans ve Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik, saat 20.30’da başladı. Etkinliği Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, Keşan Belediye Meclis Üyesi Nurgül Yıldırım, Keşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Büker ve 400’e yakın müziksever izledi.

İlk olarak konuşan Türkü Dostları Derneği Başkanı Soner Velioğlu, bu etkinliği düzenleyen Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan ve etkinliğe katkısı bulunanlara teşekkür etti.

Ardından Keşan Türkü Dostları Derneği üyeleri Türkü Ayhandan, Lale Özdilek, Derya İnce Özhan, İhsan Edemen, Barış Yılmaz, Tuncay Özgücü, Elif Cihangir ve Ezo Bekiçboğa türkülerini seslendirdiler. Daha sonra sahne alan Nida Ateş izleyicilere yaklaşık 1.5 saatlik bir türkü keyfi yaşattı ve bazı türküleri izleyenlerle birlikte söyledi. Konserin ardından sahneye gelen Cengizhan Aktan ve Soner Velioğlu, Nida Ateş’e teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Cengizhan Aktan, yaptığı konuşmada, "Her ne kadar belediye başkanı Mehmet Özcan, burada olmasa da bu salon tamamlandığında hizmete girdiğinde gerçekleştirmek istediği bir hayali vardı. Başkanımızın türküleri ne kadar çok sevdiğini biliyorsunuz. Başkanımız türkü üçlemesi arzu ediyordu. Bu sanatçılarımız Cengiz Özkan, Nida Ateş ve Muharrem Temiz idi. Özkan ve Ateş’i sizlerle buluşturduk. Türkü Dostlarının desteği ile bu organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Ocak ayının ikinci veya üçüncü haftasında da Muharrem Temiz ile buluşturacağız.Böyle soğuk bir havada buraya geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Sayın Nida Ateş’e de çok teşekkür ediyorum." dedi. Nida Ateş’te kendisini Keşan’a davet eden Mehmet Özcan ve Soner Velioğlu’na teşekkür etti.