Keşan Belediyesi ile Keşan Türkü Dostları İşbirliği ile oluşturulan Türk Halk Müziği Korosu’nun Konseri 7 Nisan 2017 Cuma günü gerçekleştirildi.

Saat 20.30’da Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ndeki Konferans ve Tiyatro Salonu’nda başlayan ve ücretsiz gerçekleştirilecek konseri Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ve eşi Şengül Özcan, Keşan Belediye Meclis Üyesi Nurgül Yıldırım, Edirne İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Alİ Yetim, ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği) Keşan Şube Başkanı Yusuf Kılıç ile 500’e yakın türkü dostu izledi.

Şef Soner Velioğlu yönetimindeki koronun ve solistler tarafından söylenen türküler izleyenleri adeta mest etti.

Velioğlu, yaptığı konuşmada kendilerine bu imkânı tanıyan Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan’a teşekkür etti.

Konser sonunda sahneye çıkan ve Şef Velioğlu’na, konser nedeniyle teşekkür ederek çiçek sunan Özcan, “Keşan’a kültürel ve sosyal anlamda böyle bir salon kazandırmaktan dolayı mutluyuz. Bu tür kültürel ve sosyal etkinliklere Keşan Belediyesi olarak önem vermekteyiz. Türkü Dostları Derneği ve Keşan Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz bu konserde izleyenler umarım güzel türkülerle iyi ve mutlu bir gece gerçekleştirdiler. Koroya ve bizleri bu konserde yalnız bırakmayarak salonumuzu dolduran tüm müzikseverlere teşekkür ederim”  şeklinde konuştu.