Yayla Sahili’ndeki Yayla Park’ta Keşan Belediyesi kültür etkinlikleri çerçevesinde 4 Ağustos Pazar günü akşamı konser verildi ve Ramazan Eğlencesi düzenlendi.

Saat 21.30’da ilk olarak Grup Aheste Konser verdi. Konser, vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi.

Ardından Abdullah Şahin ve İlhan Daner, Ramazan Eğlencesi Programını sundular.

Karagöz ve Hacivat Gösterisi, kanto ve parodilerle yaklaşık birbuçuk saat süren ve çok sayıda tatilcinin ilgi gösterdiği etkinliği, Belediye Başkanı Mehmet Özcan da izledi.

Gösterinin sonunda Özcan, Şahin ve ekibine çiçek sundu ve bir konuşma yaparak şunları söyledi. “Çok değerli Yayla Sahili sakinleri, öncelikle Ramazanınız hayırlı olsun. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Ramazan etkinlikleri içerisinde Keşan, Erikli ve Yayla’da bir program yapalım dedik. Çok değerli üstatlarımız Abdullah Şahin ve İlhan Daner’i de Ramazan sonunda burada sizlerle buluşturmak istedik. Gerçekten tiyatro işi zor bir iştir. Oyun içerisinde ufak tefek sizlere imalarda bulundular. Eskiden hakikaten eleştirilen insanlar sanatçılara kızmıyorlardı. Hapse atmıyorlardı. Ben dahil seçilmişler yukarıdakilere göre zurnanın son deliğiyiz. Seçilen insanlar eleştiriye alışık olmak zorunda. Sanatçının görevi de gördüklerini çekinmeden, aman kızar diye düşünmeden yüzüne karşı söylemektir. Sanat yaşamınızda hepinize başarılar dilerim.”