HABER MERKEZİ

Almanya’da yaşayan ve birçok ünlü Alman ve Türk sanat dünyasında olan sanatçılara söz ve beste yazarlığı yapan Yusuf Erkek,  mütevazılıği ile birlikte kızı için yapmış olduğu ve bu Albümü 7/24 Prestij Müzik Etiketi ile piyasaya çıkan eserini gizli tutan, yeni doğan bebeğine özel ait bir albüm olarak yorumladı.

Bu albümünde “Kalbimin merkezine hoş geldin bugüne kadar kızım sen neredeydin diyen”  ve Almanya’da doğup büyüdüğünü belirten Erkek, “Ben Almanya’da doğdum büyüdüm ama kökümü ve özümü Türklüğümü hiçbir zaman unutmadım. Birçok sanatçıya söz ve beste yazarlığı da yaptım evet. Bunun yanı sıra birçok dizinin de müziklerini yaptım evet. Ben müzikten uzun süre ayrı kaldım.  Bunun nedeni de Ailemin ağır basması oldu. Ama ülkem de bir ayrı müzik dünyasına yeni yapacağım albümle bomba gibi girmeye hazırlanıyorum. Bu albüm çıktığında müzik dünyası Yusuf Erkek’i çok daha iyi tanıyacak. Bu albümüm çakma sahne dostlarıma ve bazı gereksizlere en iyi cevabım olacaktır. Belki biraz kapak oldu ama gereksizlere bu gerekli olduğunu düşünüyorum. Türkiye Cumhuriyeti kimliğini alıp taşımak kolay ama hakkını vermek ise ayrı bir dünyadır. Yakında yeni albümümle buluşup, ruhumu müzikseverlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyorum.” dedi.

Yusuf Erkek, Türkiye’de Yalova, Malkara, Edirne ve birçok il ve ilçede festivallere katılarak müzikseverlerin büyük beğenisini toplamıştı.

Usta söz ve beste yazarı Yusuf Erkek, yorumu, nameleri ve özellikle yeni tarzı ile gündeme bomba gibi düşerek müzik dünyasını sarsmaya hazırlanıyor.

Erkek kendisine yönelttiğimiz “Bu albüm kime sorusunu” da şöyle cevaplandırdı: “Bu albüm Ülkeme ve ülkemin müziksever halkına, saygıda sevgide Ülkemize ve Türkiye Cumhuriyeti kimliğine saygı duyan herkese armağanım olacak. Türkiye’yi sevmek çok güzel bir duygu. Almanya’dan bütün halkımıza selam ve saygılarımı sunuyorum. Bütün müzikseverler albümümü merakla beklesinler.” şeklinde konuştu.