HABER MERKEZİ

Panelin, 12 Nisan Perşembe günü Sevim Yenice Konferans Salonu’nda düzenleneceğini dile getiren Akça, “AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı olarak her zaman için gençlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki hafta alkol ve uyuşturucu kullanımıyla ilgili bir panelimiz olacak. Bu panelde gençlerin alkol ve uyuşturucu bağımlılığından uzak durması anlamında eğitimler verilecek. Özellikle ergenlik çağında uyuşturucu kullanımına yönelimin yanlışlığı ve bu konuda gençlerin nasıl uzak duracağı konusunda bilgiler verilecek. Yine aynı şekilde Keşan’ın en büyük sıkıntısı olan bonzai kullanımının artması ve  bunun hayati önem taşıdığı anlatılacak.” dedi.

Gençlik Kolları olarak spora önem verdiklerini söyleyen Akça; “Gençlerimizi şiddetten uzak tutmak, çocuklarımıza şiddet yerine sevgi göstermeliyiz. Sevgi de şımartmak olmamalıdır. Kitap okumak ve spor yapmaya gençlerimizi, çocuklarımızı yönlendirmeliyiz. Spor yapmak çocuklarımızın bedensel ve fiziksel gelişimi için çok önemlidir. Bizler de AK Parti Gençlik Kolları olarak spor ve kitap okuma anlamında bir takım etkinlikler düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu işlerin sonunda inşallah Keşan’ımızda da sağlıklı ve bu tür kötü alışkanlıklardan kurtulmuş gençlerimiz olacaktır. Özellikle spor anlamında Gençlik Merkezimiz ile koordineli çalışarak çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bunu tüm mahallelerimize yayarak, hem gençlik merkezimizin daha aktif olmasını hemde gençlerimizin daha çok spor yapmasını sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

Gökhan Burak Akça, sözlerini şöyle tamamladı: “Madde kullanan ve madde kullanımının önüne geçemeyen aileler için de terapiler verilmesi için çalışmalarımız sürüyor. İlçe Başkanımız Hüseyin Boyalık’ın müjdesini verdiği Sağlık Merkezi, Keşan’da uyuşturucuyla mücadele anlamında kurtuluş olacaktır. Perşembe günü yapılacak panelimize tüm halkımızı davet ediyoruz.”