Anafartalarspor Antrenörü Hayrettin Yıldız, Kulüp Müdürü Taner Karatepe, takım oyuncuları Arda Tosun ve Serdar Çelikcan’ın katılımıyla dün saat 12.00’de bir basın toplantısı düzenledi.

YILDIZ: TAM BİR DEPLASMAN TAKIMIYIZ

Anafartalarspor üzerinde dolaşan kara bulutların artık dağılmaya başladığını belirten Antranör Hayrettin Yıldız, şöyle konuştu: “Geçtiğimiz hafta 3 puan aldığımız için öncelikle çok mutlu olduğumuzu söylemek isterim. Biz kulüp olarak bu başarının devamının geleceğini düşünüyoruz. Biz sezon başından bu yana takımımızın çok genç ve tecrübesiz olduğunu defalarca dile getirdik. Ancak geçtiğimiz hafta oynadığımız karşılaşmada bunu artık yendiğimiz izlenimini aldık. Serhat Edirnespor çok başarılı bir rakipti ancak biz rakip takımın çok üstünde bir oyun sergiledik. Biz bu karşılaşmada takımımızın deplasmanda çok daha iyi oynadığı kanaatine vardık. Bunun sebebini de takımımızın kendi sahasında oynadığı zamanlarda seyircinin etkisi altında kalmasına bağlıyoruz. Seyircinin takımımız hata yaptığında yaptığı tezahüratlardan takımımız tecrübesizliği nedeniyle istemeden etkileniyor. Biz takımın yavaş yavaş rayına oturup kendini bulduğunu gözlemliyoruz.

TOSUN: TAKIM KENDİNİ BULDU

Takım oyuncusu Arda Tosun da takım antrenörünün dediklerine katıldığını dile getirerek, “Gerçekleştirdiğimiz iki deplasmandan da puan alarak ayrıldık. Bu iki deplasmanda da genel olarak tek kale gibi bir oyun performansı sergiledik. Takımın saha içerisindeki havası da takımın artık oturduğu yönündedir. Aramıza yeni katılan Samet arkadaşımızla birlikte bundan sonraki maçlarımızda da bunu Keşan görecektir.” dedi.

ÇELİKCAN: OYUN OLARAK ÇOK İYİ DURUMDAYIZ

Serdar Çelikcan da takımda alınan galibiyet sonunda bir toparlanma olduğunu ve morallerin yüksek olduğunu belirterek, “Takımımız futbol olarak çok iyi durumda ama aldığımız sonuçlar maalesef üzücü sonuçlardır. Tüm karşılaşmalarda yakaladığımız pozisyonları göle çevirebilseydik şuan da bambaşka lider bir Anafartalarspor ortaya çıkacaktı. Biz artık şanssızlığımızın ortadan kalktığını ve tecrübe kazanmaya başladığımızı hissediyoruz.”şeklinde konuştu.

KARATEPE: LİG’İN BELİRLEYİCİ VE KİLİT TAKIMI OLACAĞIZ

Kulüp Müdürü Taner Karatepe güzel bir hafta sonu yaşadıklarını ifade ederek, şunları dile getirdi: “Geçtiğimiz hafta sonu Keşan’a 3 takımımız da galibiyet getirmiştir. Biz geçtiğimiz haftaki maçımızda galibiyeti bekliyorduk. Biz bu ligin en tempolu oynayan takımıyız. Anafartalarspor bir galibiyet ile ayakları yerden kesilecek bir takım değildir. Bu galibiyet bizim için sıradan bir galibiyettir. Bizim hedefimiz kümede kalmak değil mevcut yerimizi sabitlemektir. Anafartalarspor bu ligdeki her takımı yenebilecek güçte koşan bir takımdır. Biz bu ligde belirleyici ve kilit takım olacağız.

>