Sağlık Bakanlığı’nın Eylül 2013 Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma (kurum içi atama) ve 52’nci Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (mecburi hizmet) kuraları için, Keşan Devlet Hastanesi’nde boş bulunan kadrolar açıklandı.

Keşan Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Nurettin Alparslan, Yer Değiştirme Suretiyle Atama Kurası’nın 27 Eylül 2013’te çekileceğini belirterek, bu kuraya Keşan’daki çeşitli branşlarda  18 boş kadronun da gireceğini bildirdi. Alparslan, kuraya girecek kadroları şöyle açıkladı:

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı (1), Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı (1), Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı (1), Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı (1), Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı (1), Göğüs Hastalıkları Uzmanı (1), Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı (1), Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı (1), Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı (1), Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı (1), Hemşire (2), Psikolog (1), Fizyoterapist (1), Laborant (1), Anestezi Teknisyeni (2), Anestezi Teknikeri (1).

Opr. Dr. Nurettin Alparslan, 5 Eylül 2013 Perşembe günü, mesleğe ilk kez girecekler için çekilecek ve halk arasında “mecburi hizmet” olarak anılan Devlet Hizmet Yükümlülükleri Kurası’nda da, Keşan için 3 Pratisyen Tabip ve 1 Patoloji Uzmanı kadrosunun yeralacağını kaydetti.