MEHMET AYTAÇ

Doç. Dr. Kef, Hasta Hizmetleri Haftası’nı kutladığı açıklamasında, şu ifadelere yer verdi: “Hasta hizmetleri santralden tıbbi kayda, hasta-hekim iletişimine kadar her aşamada çok büyük önem taşıyor. Verinin önemi doğru kaydın alınmasında yatıyor. Bu grup gerçek anlamda tıbbi kayıtların ilk açılış aşamasından sonlanmasına kadar büyük önem arz ediyor. Hastanenin her türlü iletişim süreci Hasta Hizmetleri grubundan geçiyor. Sağlık hizmetine bütüncül yaklaşımda hasta hizmetleri çalışanları çok kıymetlidir. Tüm hizmetlerimizde her zaman insan odaklı yaklaşımı temel alıyoruz. Teknolojinin nimetlerinden yararlanıyoruz, ancak asla insandan kopmuyoruz.

Hasta hizmetleri olarak temel amacımız yüzde yüz hasta ve yakınlarının memnuniyetini sağlamaktır. Bu konuda hizmet içi eğitimler düzenliyoruz.. Bireylerin işe bakış açıları değiştiği zaman hasta memnuniyeti konusundaki etkileri de yüksek oluyor. Hedefimiz şu anda %98 olan hasta memnuniyetimizi %100’e çıkarmaktır. Bizim çalıştığımız alanda maalesef her zaman iyi haberler olmuyor. Temel noktamız insanla iletişimdir. İletişim konusunda belirli aralıklarla eğitimler ve uygulamalar yapıyoruz. Hizmet süreçlerimizin temelinde; doğru iletişimi kurmak, doğru noktalara yönlendirerek doğru kararların alınmasını sağlamak bulunuyor.

Bu kapsamda tüm hasta hizmetleri çalışanlarının Hasta Hizmetleri Haftasını kutluyor; çalışma hayatlarında başarılarının devamını diliyorum.”