HABER MERKEZİ

Özellikle hizmet ve gıda sektöründe zorunlu olan “Hijyen Eğitim Belgesi” Keşan TSO, Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası ve HEM işbirliği ile yeniden düzenleniyor.

Her iki odaya kayıtlı oda üyeleri ve çalışanları kendi odalarına bu eğitimi alabilmek için başvurabilecekler. Gerekli evrakları ile birlikte Halk Eğitim Merkezi’ne verilmek üzere 70 TL eğitim ücretini bağlı oldukları odaya teslim eden başvuru sahipleri, toplam 20 kişilik her başvuruda kursa alınacaklar. Her 20 kişide bir kurs düzenlenmeye devam edilecek. 

31 Ocak Çarşamba günü saat 14.00’te Keşan Lokantacılar, Kahveciler ve Otelciler Esnaf Odası’nda bir araya gelen Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çakmak, Başkan Yardımcısı Zeki Filiz ve Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa İşçimen, Hijyen Eğitimi kurslarının ihtiyaç görüldükçe açılacağını bildirdi.

Hüseyin Çakmak açıklamasında, üyelerinin bu konuya özen gösterip ivedilikle gerekli başvuruları yapmalarını istedi. 

Mustafa İşçimen’de yaptığı açıklamada, kurumlar işbirliği ile düzenlenecek olan Hijyen Eğitimlerinin özellikle turizm mevsimi yaklaşırken açılmasının oldukça yerinde olduğunu ve tüm üyelerin bu konuda hassasiyet göstereceğine inandıklarını dile getirdi.