İl Sağlık Müdür Yardımcısı Bekir Şahin ve beraberinde gelen ekip, Keşan’daki 112 Acil Sağlık İstasyonu’nda denetimler yaparak eksiklerle ilgili bilgi aldı.

Dün saat 15.00 sıralarında Keşan’a gelen Şahin ve beraberindeki ekip, ilk olarak Çamlıkent’te yapılan Kerami Mercan 112 Acil Sağlık İstasyonu’nda inceleme yaptı. Daha sonra Keşan Devlet Hastanesi yönetim binasında bulunan istasyonu denetleyen Bekir Şahin ve beraberindeki ekibe, burada İlçe Sağlık Müdürü Ergün Kurtar’da eşlik etti.

Daha sonra Keşan Devlet Hastanesi’ne geçen Şahin, Kurtar ve beraberindeki ekip, burada Keşan Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Nurettin Alparslan’ı da ziyaret etti.
Ziyaret hakkında bilgi veren Bekir Şahin, her ay düzenli olarak yaptıkları ziyaretlerden birini yaptıklarını ve 112 İstasyonu ile ambulanslardaki eksikleri ve sorunları tespit etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

“112 İSTASYONUMUZDAN BİR ŞİKAYETİMİZ YOK”

Keşan 112’de bulunan personel eksikliği hakkında da gerekli çalışmaları yaptıklarını dile getiren Şahin, personel eksikliğini de tamamlamak için çalıştıklarını dile getirerek; “Sıkıntılar giderilecektir. Yeni açılacak Kerami Mercan 112 Acil Sağlık İstasyonu’nda da eksiklikler tamamlanıyor. Keşan’daki 112 Acil Sağlık İstasyonumuzla ilgili herhangi bir şikayetimiz yok. Arkadaşlarımızın çalışmaları gayet yerinde.” dedi.