Keşan Devlet Hastanesi’nde yenilenen Kan Alma Merkezi hizmete girerken, işadamlarının girişimleriyle yaptırılan 1. Seviye Koroner Yoğun Bakım Ünitesi’nin hazır olduğu ve yakında hizmete gireceği bildirildi.

Kalp hastalarına yönelik yapılan ve hastaların sevklerinin azaltılmasının amaçlandığı Koroner Yoğun Bakım Ünitesi tamamlandı. Keşanlı işadamları Hidayet Başar, Olcay Güngör, Fatih Boyalık, Nazmi Dinç ve Tarık Özbek’in yardımlarıyla hazırlanan 1. Seviye Koroner Yoğun Bakım Ünitesi’nin ay sonuna kadar tescilinin alınacağı ve hizmete gireceği kaydedildi.  

KAN ALMA MERKEZİ YENİLENDİ

Keşan Devlet Hastanesi’nin A Blok Zemin katında bulunan Kan Alma Merkezi de yenilendi. Kan Alma Merkezi’nden aynı anda 5 hasta yararlanırken, ayrı bölmeler sayesinde hasta mahremiyetine önem verilmiş oldu.

CİLDİYE UZMANI CUMA GÜNÜ GÖREVİNE BAŞLAYACAK

Öte yandan; 31 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilen ve Keşan Devlet Hastanesi’nin 4 kadro ile katıldığı kurada, Keşan Devlet Hastanesi’ne atanan Deri ve Zührevi Hastalıkları (Cildiye) Uzmanı Uzm. Dr. Dilara Tüysüz’ün Cuma günü Keşan Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başlayacağı kaydedildi.