Türk Kızılayı Keşan Şubesi Başkanı Vedat Koyuncu yaptığı açıklamada, Edirne Kızılay Kan ekibi tarafından dün, Keşan Küçük Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri’nde kan bağışı kampanyası düzenlendiğini söyledi.
Koyuncu, kan bağışına ilginin yoğun olduğunu ifade ederek, “Keşanlılar, her zaman olduğu gibi kan bağışı konusunda üzerine düşeni yaptı. Duyarlılıktan ötürü tüm Keşanlılara teşekkür ediyorum. Kan bağışında bulunan herkese çam fidanı hediye ediyoruz. Ayrıca, kan bağışı kampanyasında görevli olan Doktor Güler Ateş ve sağlık personeli ile Kooperatif Müdürü Rasim Başdan’a teşekkür ederim.” dedi.
Vedat Koyuncu, şöyle devam etti: “Kan bağışı kampanyası, cumartesi ve pazar günleri de, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecektir. Cumartesi günü 10.00-19.30 saatleri arasında, Pazar günü ise, 12.00-21.00 saatleri arasında kan bağışı kampanyası düzenlenecektir.”
Kan bağışı konusunda, en fazla bağışta bulunan Zeki Çetin de, şunları söyledi: “Bugüne kadar 18 defa kan bağışında bulundum. Herkesin kan bağışında bulunmalarını tavsiye ediyorum.”
Konuşmanın ardından kan bağışında bulunanlara çam fidanı hediye edildi.