Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediyesi ve Türk Kızılayı Keşan Şubesi işbirliğinde düzenlenen kan bağışı kampanyası, dün düzenlenen törenle başladı.

Saat 10.00’da, Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan törene, Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, Keşan Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Nurettin Alparslan, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan Saz, Keşan Müftü Vekili İsmail Hergül, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, MHP Keşan İlçe Başkanı Erkan Gege, Saadet Partisi Keşan İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kabakçılı, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Türk Kızılayı Keşan Şubesi Başkanı Vedat Koyuncu, “15 Kasım’da yaptığımız ilk toplantıda, nasıl farkındalık yaratacağımız ile ilgili ciddi bir çalışmaya girdik. Gördük ki tüm Keşan ve Keşan’ı yönetenler bizimle. Ben destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kampanyamız hayırlı olsun.” dedi.

Program, Keşan Belediye Bandosu, Özel ADEN Okulları Cumhuriyet Korosu ve Lalacık Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile sürdü. Katılımcılar daha sonra kan bağışı çadırına geçti. Yoğun ilgi gören kampanyanın ilk gününde AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık ve MHP Keşan İlçe Başkanı Erkan Gege de kan bağışında bulundu. Kan bağışında bulunan kamu ve belediye personeli ise izinli sayıldı. Öte yandan kampanyada kan verenler arasında çekilecek kura ile bağışçılara tablet ve kitap hediye edilecek. Kan bağışı kampanyası bugün, saat 18.00’de, sona erecek. 

haberi okumak için linke tıklayınız


3.bp.blogspot.com/-5qgV-PXv-DA/WEG7B_VBrUI/AAAAAAAAbYI/XH_yHiq7Q4cXsdDYnMFW21qM-yOsuxOHACLcB/s1600/4.jpg