HABER MERKEZİ

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen program çerçevesinde Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Etkinlik Hastane’de düzenlenen kahvaltı programı ile devam etti.

Etkinlik kapsamında program, meslekte 30 yılı geride bırakan sağlık ekibinin çok değerli çalışanlarına teşekkür belgelerinin sunulması ile devam etti. Kahvaltıda Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan ile Keşan Devlet Hastanesi çalışanları karşılıklı görüş ve istişarelerde bulundular. Ziyaretlerinden dolayı Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan’a tüm hastane personeli teşekkür etti.

 Keşan Devlet Hastanesi gerçekleşen kahvaltıyaEdirne İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Yunus Yiğit, Hastane Başhekim V. Op. Dr. Ahmet Alparslan, diğer yöneticiler, çok sayıda ebe ve hemşire ile hastane çalışanları katıldı.

Kahvaltıda günün anlam ve önemini belirten bir açıklama yapan Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, ebe ve hemşirelerin gününü kutladı. Kalkan, “Hemşirelik ve Ebelik mesleğinde hizmet insan henüz anne karnındayken başlayıp ölüme kadar giden kesintisiz bir süreçtir. Bu denli önemli olan bakımın profesyonelleşmiş ve insan sevgisiyle dolu siz sağlık çalışanları ile bu güzel gün münasebetiyle aranızda olmaktan mutluyum, huzurluyum. İnşallah daha sık bir araya gelerek karşılıklı toplantılarla birbirimizi dinleyeceğiz. Öneminiz değeriniz çok fazla. Tüm sağlık çalışanlarımızlabütün etkinliklerimizde bizler birlikte olmak istiyoruz. Bizler bir aileyiz vebirlikte güçlüyüz. Hepinize verdiği emekleri ve gayretleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık yüreklerinize sağlık. Tekrar teşekkürlerimi takdirlerimi sunuyorum.’’ dedi.

Keşan’da Ebeler ve Hemşireler haftası kutlandı

Keşan’da Ebeler ve Hemşireler haftası kutlandı