Kızılay Derneği Keşan Şube Başkanı Yusuf Kılıç, dün yaptığı açıklamada Keşan’da kan bağışı kampanyalarına gösterilen ilgi ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.   

GENEL KURUL 23 MART’TA ANKARA DA YAPILACAK

Kızılay Derneği’nin Olağan Üstü Genel Kurul Toplantısı kararı aldığını belirten Kılıç, “Bunun nedeni ise bir önceki genel başkanın görev süresi dolmadan, görevinden alınması. İlk toplantı 23 Mart’ta Ankara Keşan Ticaret Odası Kongre Salonu’nda gerçekleştirilecek. Çoğunluk sağlanamaması durumunda ise 30 Mart’ta çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek. Keşan’da delege olarak şahsım ve Ufuk Kanışkan genel kurula katılacağız.”

Keşan’da şube olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden Kılıç, Kızılay afet sonrasına yönelik bir yapılanma. Ancak şimdilerde bize gelen mesajlara bakıldığında afet öncesi de önlem almaya başladık.”

SEVİNDİRİCİ BİR DURUM

Basın mensuplarının sorusu üzerine Keşan’da gerçekleştirilen kan bağış kampanyalarına gösterilen ilgiyle alakalı değerlendirmelerde bulunan Kılıç, Keşanlı vatandaşlarımız kan bağış kampanyalarına ilgi gösteriyor. Bu da sevindirici bir durum. Vatandaşlar bizi arayarak kan vermek istediklerini ve bu yönde nereye başvurabileceklerini soruyor.”