Türk Kızılayı Keşan Şubesi Başkanı Vedat Koyuncu dün yaptığı açıklamada; Keşan’da 3 gün boyunca kan bağışı kampanyası düzenleneceğini belirterek, tüm Keşanlıları, bağışta bulunmaya davet etti.
Edirne Kızılay Kan Merkezi ekibinin, bugün Keşan’a geleceğini belirten Koyuncu, “Bugün, Keşan Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri’nde kan bağışı kampanyası düzenlenecek. Bağış kampanyası; 10.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek. Kampanya, cumartesi ve pazar günleri de, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecektir. Cumartesi günü (Yarın) 10.00-19.30 saatleri arasında, Pazar günü ise 12.00-21.00 saatleri arasından kan bağışı kampanyası düzenlenecektir.” dedi.
KEŞANLILAR, YİNE KIZILAY’A SAHİP ÇIKACAKTIR
Vedat Koyuncu, Keşan’da tüm duyarlı vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet ederek, şunları söyledi: “Kan bağışında bulunanlara da, çam fidanı hediye edeceğiz. Her zaman olduğu gibi Keşanlılar yine Kızılay’a sahip çıkacaktır. Keşan en fazla kan bağışı yapan ilçelerden biridir. Bu liderliğini yine devam ettireceğimizi sürdüreceğiz. Bu çerçevede, Keşanlıların desteklerini bekliyorum.”