HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Demir, üyelerinin yararlanacağı bu protokol nedeniyle Eren Uslu’ya teşekkür ederek, “Türkiye Yerel Basın Birliği olarak üyelerimiz Diş Hekimi Eren Uslu’nun muayenehanesine gittiklerinde protokol çerçevesinde kendilerine her türlü poliklinik hizmetlerinde TTB Fiyat tarafofesi üzerinden % 40 indirim sağlanacaktır. Bu protokoldan faydalanmak isteyen üyelerimiz muayenehaneye gittikleri takdirde üyeler ve bakmakla yükümlü oldukları 1. derece yakınları protokol çerçevesinde bu indirimlerden yararlanabilecektir.Tüm üyelerimizin Kovid tedbirlerine uymaları ve çalışmaları sırasında dikkatli  davranmalarını diliyor, sağlıklı günler temenni ediyorum” dedi.

Eren Uslu da, yerel basının büyük görevleri yerine getirdiğini vurgulayarak, Muayenehanemiz olarak Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi ile bir protokol gerçekleştirdik ve şube üyesi gazetecilerin % 40 indirimden faydalanmasına imkan tanıdık.  Tüm gazeteci arkadaşlarımıza sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim” şeklinde konuştu.

Protokol, 4 Eylül 2021-4 Eylül 2023 tarihleri arasında olmak üzere 2 yıl süreyle geçerli olacak.

PROTOKOLDEN İLK OLARAK ŞUBE BAŞKANI ERDOĞAN DEMİR YARARLANDI

İmzalanan Sağlık Protokolden ilk olarak yararlanan da TYBB Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir oldu. Demir, diş problemi ile ilgili olarak muayene oldu ve protokoldaki indirimden yararlanan ilk isim oldu.

TED KOLEJİ İLE DE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR PROTOKOL İMZALANACAK

Demir öte yandan Şube Başkan Yardımcısı Gökhan Tuzladan’ın Edirne TED Koleji yetkilileri ile de protokol imzalayabilmek için görüşmelerini sürdüğünü belirterek “Bu protokulu da yakın bir süreç içerisinde imzalayacağız” ifadelerini kullandı.