Keşan Devlet Hastanesi ve Keşan’a bağlı İpsala Polikliniğinin diş polikliniğindeki yeterli sayıda hekim olmaması nedeniyle vatandaş randevu almakta zorlanıyor. Konuyla ilgili vatandaşlar, önceden İpsala’da  3 diş hekimi bulunurken şimdi sadece bir tane bulunduğunu ve Keşan Devlet Hastanesinde ise 8 hekim kadrosu bulunmasına karşın yalnızca 5 diş hekimi bulunduğunu ve bunun da randevu alırken sıkıntı yaşandığını söylediler.

YETKİLER BU SORUNA ÇÖZÜM BULSUN

Diş hekiminden randevu alabilmek için gece saat 12.00’de telefonun başında beklediklerini söyleyen vatandaşlar, 00.10’da randevunun kapandığını ifade ettiler. Bu süre zarfında telefonu düşürebildiklerinde 15 gün sonraya randevu alabildiklerini kaydettiler. Vatandaşların, telefonu düşüremeyenlerin ise her gece 00.00 ile 00.10 saatleri arasında aynı işlemi tekrarlamak zorunda kaldıklarını söylediler.

Vatandaşlar, Keşan Devlet Hastanesi Diş Polikliniğinden Enez, İpsala, Keşan, Gelibolu, Şarköy ve Malkara ilçelerinin faydalandığının yetkililerin bu soruna çözüm bulmalarını istediler.