GİZEM GÖRÜR

Boyalık sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim kanayan yaramız olan hastanemizin 90 günlük süre ile ihalesini bir firma aldı ve çalışmalara başladı. 90 gün içerisinden Allah’ın izniyle hastaneyi teslim edecek, biz de hizmete açacağız. 90 günlük sürenin 10 günü geçti kaldı 80 gün. Bugün itibari ile asansörleri yapılmaya başlandı. Alt katta kışın dondan dolayı patlayan borularımız vardı. O boruların tadilatı yapıldı.”

İŞİ BIRAKAN MÜTEAHHİTİN İHMALİ YÜZÜNDEN HASTANE BU HALE GELDİ

Hastanedeki eksiklerin yüzde 2 seviyelerinde olduğunu dile getiren Hüseyin Boyalık, “İşi bırakan müteahhitin ihmali yüzünden hastane bu hale geldi. Devletin hiçbir zararı yok. Yaptığı ihaleden yeni müteahhite ödenecek paradan dolayı devletimizin hiçbir şekilde zararı yok. Çünkü diğer müteahhitin hak edişinden kesildi ve para ödenmedi. Yani devlet zarar ettirilmedi. Devletimizin bir zararı olsa üzülürdük.” dedi.

HAZİNE ARAZİLERİNİN FAKİR, YOKSUL HALKA DAĞITILMASINI İSTİYORUZ

Türkmen köyündeki hazine arazileri konusuna da değinen Boyalık, “Bu arazilerimiz çeşitli insanlar tarafından ekilip dikiliyordu. Bu işleminde sonuna geldik. Bugün (dün) itibari ile tapularımızı aldık. Artık bu arsalar maliye hazinesi olarak tescillendi. Bunların mahkemeleri devam ediyordu. Mahkemeler bitti, toplulaştırmadan artan yerler bitti. Yaklaşık bin 500 dönüm civarında bir yerin tescili mal müdürlüğü adına yapıldı. Biz de bu arazilerin köydeki vatandaşlara dağıtılması için gereken işlemlerin yapılmasını istedik. Türkmen köyündeki toplulaştırmadan artan hazine arazileri ve davaları biten arazilerin tamamının oradaki fakir, yoksul halka dağıtılmasını istiyoruz. Bu konuda gerekli girişimleri yaptık.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ