HABER MERKEZİ

AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıyla 4 Temmuz 2017 tarihinde başlayan ve geçen Pazar günü sona eren ilçe kongreleriyle birlikte oluşan yönetim kadrosu kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıya Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz, İpsala İlçe Başkanı Turan Girgin, Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, Merkez İlçe Başkanı Çağrı Muştu, Havsa İlçe Başkanı Aydın Balkan, Meriç İlçe Başkanı Halil Değirmendere, Süloğlu İlçe Başkanı Kadir Üstünbaş, Lalapaşa İlçe Başkanı İsmail Aslan, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Hatipler, Kadın Kolları Başkanı Fatma Aksal katıldı.

Geçen Perşembe günü Kadın Kolları Başkanlığı'na getirilen Fatma Aksal'ın selamlama konuşmasıyla başlayan toplantıda İl Başkanı İlyas Akmeşe, ilçe kongrelerinde oluşan kadroyla tecrübe ve heyecanı, gençliği birleştirdiklerini söyledi. Teşkilat olarak 2019 seçimlerine hazır olduklarını belirten Akmeşe, “81 ilde kongrelerini tamamlayan ilk illerden birisiyiz. 9 ilçede de kongrelerimizi tamamlamış bulunuyoruz. En son İpsala'da sayın Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nun katılımıyla kongremizi de yaparak ilçe kongrelerimizi tamamladık. Bizde kongreler hem bir şölen havasında geçer hem de bir yenilenmedir aynı zamanda.” dedi.

67 GÖREV ALACAK ARKADAŞIMIZ  SİYASETE YENİ BAŞLIYOR

İlçelerde yönetim kademesinde 139 kişinin olduğunu belirten İlyas Akmeşe bunlardan 67'sinin yeni görev alanlardan oluştuğunu ifade ederek, şunları söyledi: “İlçelerimizde 139 yöneticimiz var bu süreçte seçilen. Bunlardan çok net söylüyorum 67 tane görev alacak arkadaşımız siyasete yeni başlıyorlar Edirne'de. Daha önce hiç siyaset yapmamış arkadaşlar. Hemen hemen teşkilat mensuplarının yüzde 50'sini yenilemiş bulunuyoruz. Ama hiçbir zaman da daha önce görev alıp da şu anda yönetimlerde görev almayan arkadaşlarımızda küsme veya dargınlık da olmaz bizde. Zaten böyle olduğu için Ak Parti ayakta ve her geçen gün oyunu arttırarak Türkiye'ye hizmet etmeye çalışıyor. 10 milyon 500 bin üyesiyle Ak Parti Dünya'nın en büyük siyasi hareketidir."

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ