3 yıldır AK Parti İl Başkanlığı görevini sürdüren Müjdat Kahve, AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısı ile görevini Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen'e teslim etti.
Toplantıda konuşan Kahve, AK Parti Genel Merkezi’nin yetkili kurumlarının ve Başbakanın Sezen'e AK Parti İl Başkanlığı görevini verdiğini söyledi. 3 dönemdir başkanlık görevini yürüttüğünü dile getiren Müjdat Kahve, AK Parti tabanının yüzde 9'lardan yüzde 30'lara kadar çıktığını dile getirdi.
Mazbatasını aldıktan sonra açıklama yapan Rafet Sezen de, “Zor bir görevin bilincinde olarak bu görevi kabul ettim. Edirne’nin kazanması için çalışacağım, herkesin kucaklaşması için çalışmalar yürüteceğim.” dedi.
Edirne'de zor ve meşakkatli bir görevi üstlendiğini yineleyen Sezen, teşkilatın bir noktaya getirdiği çıtayı daha da yukarı taşımayı hedeflediğini belirtti.
Trakya Birlik Başkanlığı görevine de devam edeceğini sözlerine ekleyen Rafet Sezen, “Ayçiçek üreticisinin desteği ile başkanlık görevim devam edecek diye düşünüyorum.” dedi.