Op. Dr. Ragıp Taş, önümüzdeki Pazar günü yapılacak Ak Parti Keşan İlçe Kongresi’nde Savaş Pekdemir’in listesinde yer alacağını açıkladı. Ak Parti’nin merkezi yönetimdeki istikrarının, Keşan teşkilatında sağlanamadığını iddia eden Taş’ın açıklaması şöyle:

“14 Aralık 2014 Pazar günü yapılacak AK Parti Keşan İlçe Kongresi’nin, Keşan ve Partimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Tüm partililerimizin ve ‘Büyük Türkiye’ sevdalılarının kongremize büyük bir coşkuyla sahip çıkacağına inanıyorum.

AK Parti, kurulduktan sonraki ilk seçimde iktidar olmuştur. Ülke yönetiminde büyük başarılara imza atmış ve her seçimde milletimizin teveccühünü ve güvenini tekrar kazanmıştır.

AK Parti’nin çabaları ile ülkemizin ekonomik kalkınmasında, demokratikleşmede ve bireysel hak ve hürriyetlerin yaygınlaşmasında anlamlı mesafeler alınmıştır.

AK Parti; gelecek yıl yapılacak genel seçimlerde ve daha sonra yapılacak tüm seçimlerde, milletimizden aldığı güç ve destekle hizmetlerine devam ederek, 2023 hedeflerini gerçekleştirecektir.

Başarının istikrarla geleceğine inanıyorum. Keşan’da da istikrarlı bir ilçe yönetimi ile Partimizin gelecek hedeflerine ortak olmak istiyoruz.

Partimizin merkezi yönetimdeki istikrarı, Keşan teşkilatında sağlanamamıştır. Gerek atanmış, gerekse seçilmiş olsun; görev alan arkadaşlarımıza gerekli saygı ve sabır gösterilmemiştir. Bu durum ve sürekli görevden almalar, AK Parti’nin gelişmesine ve birliğin sağlanmasına engel olmuştur. Çünkü gelen gidene, giden gelene kırılmıştır.

Bundan sonra yönetim değişimlerinin seçimle olmasını diliyorum. Bu düşüncem doğrultusunda ben de seçime katılma kararı aldım. Savaş Pekdemir kardeşimizin öncülüğünde oluşan liste ile seçime giriyorum.

Delege arkadaşlarımızın, mahalle baskısından etkilenmeden, hür iradeleri ile oylarını kullanmalarını diliyorum.

Keşan halkını, kuruluşundan bugüne kadar partimize gönül verenleri, zor günlerden bu günlere gelmesinde emeği geçenleri, gayreti olanları, ak saçlıları ve kıymetli delege arkadaşlarımı saygı ile selamlıyorum.”