AK Parti Keşan İlçe Gençlik Kolları yöneticileri, genel merkez gençlik kolları tarafından düzenlenen gelişim, eğitim ve istişare kampına gitti. Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen gençlik kolları, gelişim ve istişare kampına, Keşan’dan AK Parti Keşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adnan Akıncıoğlu ile başkan yardımcıları Oğuz Birci ve Oğuz Dinç katıldı. Üç gün süren eğitim kampında bilgilendirme ve eğitimlerin verildiğini anlatan Akıncıoğlu, Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanlığı tarafından (Büyük Türkiye’nin Güçlü Gençliği) gelişim kampları adı altında Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilen Eğitim ve İstişare Kampı’na katıldıklarını söyledi. 3 gün süren kampın ilk gününde AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan’ın Gençliğe Siyaset Bilinci ile ilgili bilgilendirme semineri verdiğini ifade eden Adnan Akıncıoğlu, şunları söyledi: “Seminer sonrasında gençliğin düşüncelerini soru cevap kısmında büyük bir özveri ile dinleyen sayın vekilimiz Bülent Turan’a teşekkürü bir borç biliriz. Eğitimimizin ikinci gününde siyaset tarihi, hitabet, AK Parti vizyonu ile ilgili derslere katılan gençliğimiz bu derslerden de oldukça verimli bir şekilde ayrıldı. Gelişim kamplarımızın son gününde dış politika eğitimi alan gençlerimiz bu şekilde kampı sonlandırdı. Gayet verimli bir eğitimi tamamlamış oldu.”

Kampa AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Hatipler’in de katıldığını ifade eden Akıncıoğlu, “AK gençlik gücüne güç katmaya devam edecektir. 2023 hedefimize emin adımlarla bilgili bir gençlikle ilerliyoruz. Ben bu vesile ile bu kampı düzenleyen başta AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Melih Ecertaş’a ve bütün MKYK üyelerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Kampa AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan ve AK Parti İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir’in de katıldığına işaret eden Adnan Akıncıoğlu, kampta AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan ve AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş’ın konuşmalarında AK Parti Edirne Gençlik Kolları’ndan övgüyle bahsettiğinin altını çizerek şöyle devam etti: “Bülent Turan konuşmasında, Edirne ve Edirne ilçeleri arasında da Keşan’daki AK Gençliğin çalışmalarını takdirle karşıladığını söyledi. Turan, AK Parti Keşan İlçe Gençlik Kolları’nın Keşan’ın yanı sıra çevre il ve ilçelerde de aktif çalışmalarda bulunmasının örnek teşkil ettiğini kaydetti. Bizler de övgü dolu sözlerinden ötürü Bülent Turan’a teşekkür ettik.”

HATİPLER: BU ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

AK Parti Edirne Gençlik Kolları İl Başkanı Av. Tarık Hatipler de AK Partili gençler olarak genel merkezin başta eğitim olmak üzere bütün çalışmalarını önemsediklerinin altını çizerek, “Büyük, profesyonelce ve başarılı bir çalışmaydı. Edirne AK Gençlik olarak çok büyük istifadelerimiz oldu. Bu çalışmalar devam edecek. Genel merkezimiz çok büyük ve külfetli bir çalışma yapmış, kendilerine bu çalışmayı organize ettikleri için ekibim adına başta Gençlik Kolları Başkanımız Melih Ecertaş’a, yönetim kuruluna ve bu organizasyonda emeği gecen tüm teşkilat mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi. Hatipler, Genel Merkez MYK Üyesi Enes Günay’ın Edirne AK Gençliği’nden övgüyle bahsettiğini ve Edirne AK Gençliğe teşekkür ettiğini belirtti. Tarık Hatipler, Edirne AK Gençlik olarak İstanbul’da Eyüp Sultan Camii’ni ve Necip Fazıl Kısakürek’in kabrini ziyaret ederek dua ettiklerini bildirdi.