AYGÜL KONAR

Kılınç açıklamasında, ilçe kongrelerinin Eylül sonuna kadar tamamlanacağını ardından İl Kongrelerinin başlayacağını dile getirdi. 

Koronavirüs nedeniyle kongrelerin ertelendiğini dile getiren AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, şunları söyledi: “Çin de ilk vaka çıkması ile tüm dünyada küresel bir salgın halini alan koronavirüs ile ciddi bir mücadele içerisindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hükümetimizin almış olduğu tedbirler ve tedbirlerin kararlılıkla uygulanması sayesinde tüm dünyada pandemi halini alan bu salgına karşı süreci bugüne kadar çok başarılı bir şekilde yönetilmiştir. Bizlerde kongre süreci yaşadığımız bu günlerde Ak Parti Teşkilatları olarak önleyici ve koruyucu olmak üzere çok önemli roller üslendik. Covid -19 sebebiyle ertelenen 7. Olağan Ak Parti Keşan İlçe Kongremizi 12 Eylül 2020 tarihinde yapacağız. Tüm ilçelerimizin kongreleri Eylül sonuna kadar tamamlanarak, İl Kongremiz başlayacaktır. Herkesin ortak amacı, partimizin başarılı olmasıdır ve bayrağımızı yukarılara taşımaktır. Seçimlerimizde, kazanan yine partimiz olacaktır. Seçimler, birlik beraberlik içerisinde geçecektir. Birlik ve beraberlik olduğu sürece her türlü zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Seçimlerimizin hayırlı olmasını diliyorum.”

Kılınç açıklamasının sonunda, AK Parti Keşan İlçe Kongresi’nin 12 Eylül 2020 Cumartesi günü saat 13.00’te Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi Konferans Salonunda yapılacağını belirtti.