AYGÜL KONAR

Saat 12.00 sıralarında başlayan törene; AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, İl Başkan Yardımcısı Ali Soydan, İlçe Başkanı Gürcan Kılınç,  Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu ve partililer katıldı.

“AK PARTİ AK SEVDAYA GÖNÜL VERENLER İLE BÜYÜDÜ”

Törende ilk olarak söz alan Kılınç, şunları söyledi: “AK Parti AK Sevdaya gönül verenler ile büyüdü, yürüdü. AK Parti hizmetlerinin yanında, halkıyla gönül bağı kurmayı başarmış bir partidir. Durmak bilmeyen azmimiz ve gönülleri fethetmek sevdasıyla çıktığımız bu yolculukta, AK Parti olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmayı gaye edindik. AK Parti milletine hizmeti borç bilerek çalışmalarını yürütmüş ve milletiyle gönül bağının temellerini atmıştır. Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışı için buradayız, hayırlı olsun.”

Daha sonra söz alan Akmeşe, “Keşan’a girerken hemen dikkatimizi çekti, sayısını bile bilmediğimiz kavşaklar viyadükler yapmışız. Vekilimizin gayretleriyle Organize Sanayi konusu da bitmek üzere. Yani Keşan’a girdiğiniz zaman AK Parti’nin bütün yatırımlarını görme şansınız var. Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’u aldığında çöp, çamur, çukur vardı. Keşan’ın da ondan hiçbir farkı yok. Artık Keşan’da değişim zamanı geldi. Bizim partimizde kırgınlık ve dargınlık olmaz. Eğer öyle olsaydı biz girdiğimiz her seçimden galip çıkamazdık. Bundan sonra tek hedefimiz 31 Mart.” şeklinde konuştu.

“HİZMET YERELDE BAŞLAR”

Akmeşe’nin ardından söz alan Aksal da şunları söyledi: “Türkiye, AK Parti anlayışındaki belediyecilikle 1994 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanı olmasıyla başladı. O gün İstanbul çöp içindeydi, çamur içindeydi ve çukur içindeydi. Hizmet yerelde başlar, inşallah bölgemize de hizmeti en iyi şekilde getirmek istiyoruz. Biz, gücümüzü milletten alıyoruz ve bu milletin hizmetkârı olmaya da hazırız. Hepimiz çok daha iyi bir Keşan’da yaşamak istiyoruz.”

“3 Ç SORUNUNU BİTİRECEĞİZ”

Son olarak söz alan Helvacıoğlu ise “Böyle bir coşku ortamı oluşturduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum.  Seçim Koordinasyon Merkezi olarak birinci önceliğimiz analizlerimizi sağlam ve doğru bir şekilde yapmak olacaktır. İnsanlar arasında sınıf ayrımcılığı gözetmeksizin planlarımızı Keşan’ın her yerini kapsayacak şekilde hazırlayacağız. Keşan’da yaşayan tüm hemşerilerimden gerekli desteği alacağımıza inanıyorum.  Halkımıza ulaşmak ve dertlerine derman olmak için her yere ulaşmaya çalışacağız. Bizler bu işe gönül vermiş kişileriz. Önemli olan halka ulaşmamız, hizmet etmemizdir. Her şehir kendi sesiyle güzel diyoruz ve çevre dostu seçim kampanyamızı buradan başlatıyoruz. Seçim büromuz ve parti binamız dışında hiçbir yere bayrak ve afiş asmayacağız. Görüntü ve gürültü kirliliği oluşturan propaganda yöntemlerini terk ediyoruz.  Kampanyamızı dijital boyutta sürdüreceğiz.  3 Ç sorununu bitireceğiz. (çöp çukur çamur).” ifadelerini kullandı.