HABER MERKEZİ

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, İl Genel Meclisi Üyeleri Adnan Vural ve Sebahattin Şengün ile Belediye Meclisi Üyeleri ve İlçe Yöneticilerinin katıldığı toplantıya, köy ve merkez mahalle muhtarları ile Beyendik ve Yenimuhacir’ın belde mahalle muhtarları katıldı.

BOYALIK: “MUHTARLARIMIZIN SORUNLARI BİZİM SORUNLARIMIZ”

Toplantının açış konuşmasını yapan AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, köy ve mahalle muhtarlarıyla bu toplantıyı sürekli gerçekleştirdiklerini belirterek, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı. Muhtarlardan her zaman destek aldıklarını ve her zaman destek verdiklerini dile getiren Boyalık, “Teşkilatımızın her kademesiyle muhtarlarımızın yanındayız. Sizlerin derdi bizim derdimiz, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin derdi. AK Parti her seçimde oylarını arttırarak iktidarına devam ediyor. Bunun sebebi de insana değer vermekten kaynaklanıyor. Bizler insana değer veriyoruz. Bu nedenle de hiçbir zaman yıpranmıyoruz. Köylerimizin hepsinde birçok yatırım gerçekleştirdik. Bunlar da insana değer verdiğimiz için oluyor. Sizler toplumun en güzel temsilcilerisiniz. Muhtarlarımızın görevleri büyük. Muhtarlarımız toplumun temel taşlarıdır. Muhtar her şeyin en başındadır. Derdimiz insan, derdimiz insanlara hizmet etmek, derdimiz Keşan, derdimiz Keşan’ı büyütmek.  Önümüzde yerel seçimler var. Belediye Başkan adaylarımız, belediye meclis adaylarımız, il genel meclis adaylarımız olacak. Tabii ki muhtar adaylarımız da olacak. Gelin hep birlikte durmak yok yola devam diyelim, yeni Keşan için elele diyelim.”  şeklinde konuştu.

AKSAL: “KAPIM HERKESE AÇIK”

Daha sonra ise AK parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal söz aldı. Böyle bir toplantıda muhtarlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Aksal, şunları söyledi: “Sizler toplumun kılcal damarlarısınız. Demokrasinin ilk halkasısınız. Mahallenizi, sokağınızı bizlerden daha iyi tanıyorsunuz. Burada hepimiz siyaset yapıyoruz. Ama esas olan hizmettir. Makamlar, mevkiler geçicidir. Ama önemli olan hizmet yapmak. İnşallah hepimiz burada makamda olduğumuz sürede güzel hizmetler bırakırız. Ben de burada milletvekili seçildim. Artık herkesin milletvekiliyim. Esas olan hizmetin gelmesidir. İktidar partisi de hizmetin gelmesi için çok önemlidir. Bizler de iktidar partisinin vekili olarak bölgemize hayırlı hizmetler yaparız. Telefonum değişmedi. Her zaman bana ulaşabilir, istek ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Kapım da telefonum da 24 saat herkese açık. Ankara’da kapımda Edirne Milletvekili yazıyor. Bu makam hepimizin. Her zaman herkese kapım sonuna kadar açıktır.”

AKMEŞE: “EDİRNE VE KEŞAN KÖY HAVASINDA”

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe de böyle bir toplantıda muhtarlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Bu bölgeyi biliyoruz. 3 ilçemiz hariç diğer tüm ilçelerimizde CHP zihniyeti var. Aldıkları hizmetler de ortada. Bizim belediyelerin verdiği hizmetler de ortada. Bu süreçte bizler bunu anlatacağız. AK Parti yeni seçimden çıktı. 5 yıl daha iktidarda. Bunu iyi anlatmamız lazım. İktidarın gücüyle yerelin gücünü birleştirmemiz lazım. Bu bir gerçek. Buradaki belediye başkanı AK Parti’den olursa, Ankara ile ilişkileri daha iyi olur. Keşanlılar oyunu kullanırken bunu düşünmeli. Hizmet almak istiyorsanız bizi tercih edin diyeceğiz. Ama böyle devam etmesini istiyorsanız, onu da vicdanınıza bırakıyoruz. Bize bu sorumluluk verilirse, herşey değişecek. Anadoluyu geziyoruz. Edirne ve ilçeleri bir köy havasında. Hatta bir çok köyümüz, merkezden daha iyi durumda. Edirne’nin kanalizasyonu yok. Bugün bir çok köyümüzün kanalizasyonu var. Bunların anlayışı günü kurtarmak. İnşallah az bir süre kaldı. Muhtarlarımızın bunu vatandaşlarımıza anlatması lazım. Keşan’ın, Edirne’nin selameti için, 31 Mart’ta vatandaşlarımızın AK Parti’yi tercih etmesi gerekiyor. Hem Keşan’da hem de diğer ilçelerde belediyelere talibiz.” dedi.

Konuşmaların ardından köy ve mahalle muhtarları tek tek köylerinin ve mahallelerinin sorunlarını AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İl Başkanı İlyas Akmeşe ve İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık’a ileterek, sorunların çözülmesini istedi.