SONGÜL KONAR

“ADAY ADAYI BAŞVURULARIMIZ BAŞLADI”

AK Parti’de 5 Kasım 2018 tarihi itibariyle, aday adaylığı başvurularının başladığını belirten Boyalık, “Belediye başkan aday adaylığı başvuruları 5-12 Kasım 2018 tarihleri arasında, belediye meclisi ve il genel meclisi aday adaylığı başvuruları 5 Kasım-3 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. AK Parti teşkilatı olarak, aday adaylığı başvurularını alacağız. Partimizden aday adayı olmak isteyen herkes başvuru yapabilir. Aday adayı başvurularının çok olmasını arzu ediyoruz. Başvuru ne kadar çok olursa bu bizim zenginliğimizi göstermektedir.” dedi.

“ADAY ADAYLIĞI BAŞVURULARI, İNTERNET ORTAMINDAN GERÇEKLEŞTİRİLECEK”

Hüseyin Boyalık, sözlerine şöyle devam etti: “Aday adaylığı başvuruları, internet ortamından gerçekleştirilecektir. Aday adayı olan arkadaşlarımız, partimizin belirlediği ücreti bankaya yatırdıktan sonra ilçe teşkilat binasında, internet ortamında başvurularını yapabilirler. Başvuru yaptıktan sonra alındı belgelerini kendilerine teslim edeceğiz. Belediye başkan aday adayları arasında merkez temayül yoklaması yapılması bekleniyor. Bununla ilgili parti genel merkezimiz tarafından gerekli tarih ve saat açıklanacaktır.”

“GÖREVDE OLAN ARKADAŞLARIMIZDAN ADAY ADAYI OLMAK İSTEYENLER VARSA, İSTİFA ETMELERİ GEREKİYOR”

AK Parti’de aday adayı olmayı düşünen mevcut yöneticilerin durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Boyalık, “Partimizde, mevcutta görevde olanların aday adayı olma gibi bir durumları yok.  Fakat Keşan’da böyle bir pozisyon söz konusu değil. Biz, farklı bir yapı sergiliyoruz. Görevde olan arkadaşlarımızdan aday adayı olmak isteyenler varsa, istifa etmeleri gerekiyor. AK Parti en düzgün ve en itibarlı belediye başkan adayı, belediye meclisi ile il genel meclisi aday adaylarıyla halkımızın karşısına çıkacağız. Halk tarafından sevilen, halkla iç içe olan adaylar çıkarılacaktır.” şeklinde konuştu.

“PARTİMİZİN BAŞARISI İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Hüseyin Boyalık, sözlerini şöyle tamamladı: “Aday adayı olacak herkes seçime kadar partimizin bir neferi olmalıdır. Aday gösterilse de, gösterilmese de partimizin Keşan’da başarısı için çalışmalıdır. Bunu prensip ederek, 2019 yılı seçimlerinde AK Parti’yi Keşan’da iktidar yapacağımıza inanıyoruz. İnanmak başarının yarısıdır. AK Parti olarak, ‘Halka hizmet, hakka hizmet’, ‘Durmak yok, yola devam’, ‘İzin ver Keşan, daha iyisini yapalım.’ sloganlarıyla yola çıktık. Keşan, imrenilen bir şehir olmasını istiyoruz. Bu şehircilik anlayışını AK Belediyecilikle hayata geçireceğiz. 2019’un mart ayında yapılacak yerel seçimlerde başarılı olmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız.”