SONGÜL KONAR

Keşan Belediye Başkan aday adaylığı için İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden Hüseyin Boyalık, görevini Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Gürcan Kılınç’a teslim etti.

AK Parti Keşan İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen devir teslim töreni, saat 11.00’de başladı.

BOYALIK’IN ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI BUGÜN

İlk olarak, söz alan Hüseyin Boyalık, aday adaylığı açıklamasının saat 12.00’de, AK Parti Keşan İlçe Teşkilatı Binası’nda gerçekleştirileceğini belirtti.

“SİYASETİN SERMAYESİ ÇALIŞMAK, İNSANA DOKUNMAK VE OYDUR”

Boyalık, Ankara’dan dönüşte, Edirne İl Başkanlığı’na geçtiğini belirterek, “Keşan Belediye Başkan aday adaylığından ötürü ilçe başkanlığı görevinden istifa ettim. Gerekli tüm evraklarımızı il başkanlığımıza teslim ettik. İlçe Başkanlığı görevini Gürcan Kılınç arkadaşımıza teslim ettik. Makamlar ve mevkiler gelip geçicidir. Siyasete hesap kitap yaparak girmedik. Bu işler nasip ve kısmetle, çalışmakla olacak işlerdir. Siyasetin sermayesi çalışmak, insana dokunmak ve oydur. Bizler çalışmaya devam edeceğiz. Gürcan Kılınç arkadaşımızda, en iyi şekilde AK Parti’yi temsil edeceğine ve partimizin başarısı için çalışacağına inancımız tamdır. Genel Merkez, belki yeni bir ilçe başkanı atayacaktır belki de, seçimlere Gürcan Kılınç’la girilecektir. Bunun kararını büyüklerimiz ve parti genel merkezimiz verecektir. AK Parti’nin bir neferi olarak, ben çalışmaya devam edeceğim. Bizler milliyetçi, muhafazakâr ve demokratız. Keşan için çalışmaya devam edeceğiz. Milliyetçiliğin adı da, Keşan ve Türkiye milliyetçiliğidir. Çünkü Keşan’a hizmet etmek istiyoruz.” dedi.

Daha sonra İlçe Başkan Vekili Gürcan Kılınç söz aldı.

“HER ŞEY KEŞAN İÇİN”

Kılınç açıklamasında şunlara yer verdi: “Sayın Hüseyin Boyalık, Keşan Belediye Başkan aday adayı olmasından ötürü görevinden istifa etti. Bende bu görevi vekaleten İlçe Başkanlığı görevini devir aldım. Kendisine, aday adaylığı sürecinde başarı dilerim. Görevi boyunca Keşan’a yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederim. Hizmetlerini devam ettireceğine olan inancımız tamdır. AK Parti ailesinin içerisinde güzel hizmetleri oldu ve bundan sonraki süreçte de, olacağına inanıyoruz. Her zaman arkamızda olduğunu hissettirdi. Her şey Keşan için diyoruz. Keşan’a AK Belediyeciliği getirerek, hizmetlerle tanıştırma fırsatımız olur. Keşan Belediyesi’ni kazanmak için gece gündüz çalışacağız. Genel merkezimiz, milletvekilimiz Fatma Aksal ve İl Başkanımız İlyas Akmeşe’nin katkılarıyla bunu başaracağız. İlçe başkanlığı görevini vekaleten sürdürmeyi istiyorum. Elbette ki, takdir genel merkezimizindir. İlerleyen günlerde her şey daha netleşecektir. Her şey Keşan için.” Konuşmaların ardından devir teslim gerçekleştirildi.