HABER MERKEZİ

Panel hakkında bilgi veren Alabak, “Milli Anayasa Keşan Temsilciliği olarak 25 Mart 2017 Cumartesi günü düzenleyeceğimiz Milli Anayasa Paneline CHP Edirne milletvekili Doç Dr. Okan Gaytancıoğlu, Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkan Yardımcısı Elif İlhamoğlu, Ulusal Kanal Program yapımcısı Gülgün Feyman Budak ve Vatan Partisi Merkez karar Kurulu üyesi Ferit İlsever konuşmacı olarak katılacaklardır.

EVET-HAYIR DİYEN YA DA KARARSIZ OLAN BÜTÜN HALKIMIZ DAVETLİ

Ülkemiz bir yandan bölücü terör örgütü ve yobaz terör örgütü ile mücadele edip polisimizi, askerimizi ve korucumuzu şehit verirken, Fırat kalkanı harekatı ile ABD koridoruna müdahale edip piyonlarına karşı savaşırken, işsizlik sorunu ile boğuşurken ve ekonomik kriz ile sarsılırken gündeme Anayasa referandumu meselesinin taşınması milletimizin birliğine ve ülkemizin bütünlüğüne indirilen darbedir.

Anayasa değişikliği teklifi Türkiye’nin ihtiyaçlarına cevap vermemektedir. Milletimizin önüne konan bu Anayasa değişikliği teklifini görüşmek, halkımızı bilgilendirmek amacı ile Milli Anayasa Paneli düzenliyoruz. Keşan Belediyesi Konferans salonunda saat 13.00’te başlayacak olan panelimize ister Evet, ister Hayır diyenler ya da kararsız olan bütün halkımız davetlidir.” dedi.