Anadolu Partisi Keşan İlçe Başkanı Fikri Örken, dün Kadın Kolları Başkanı Emine Nallar ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, partilerinin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi ve AK Parti Keşan İlçe Başkanı Mustafa Mercan’ın iktidar olmalarına rağmen muhalefetlik yaparak Keşan’ın yolları ile ilgili yaptığı eleştiride bulunmasını anlayamadıklarını söyledi.  

Önce, parti çalışmalarından söz eden ve üye kayıtlarının hızlı bir şekilde ilerlediğini belirten Örken, Anadolu Partisi olarak muhalefet değil iktidara geleceklerini düşündüğünü ve Edirne’den bir milletvekili çıkaracaklarına inandığını kaydetti. Mustafa Mercan’ın Keşan yollarıyla ilgili olarak yaptığı eleştirilere katılmadığını belirten Örken, “Kendileri acaba Keşan’ın yollarıyla ilgili neler yapmış?” diye sordu.

ELEŞTİRMEKTEN BAŞKA NE YAPTILAR

 “İktidar oldukları halde muhalefeti eleştirmekten başka ne yapabildiler? Keşan’ımıza veya Edirne’mize, Trakya’mıza ne verebildiler?” diye soran Örken, “İktidar olarak ben bunları gündemde görmek isterim. Maalesef onlar iktidar oldukları halde muhalefetlik yapıyorlar. Ben onların yaptığı hiçbir şeyi göremiyorum şahsım adına. Muhalefetlik yapmayı bıraksınlar. İktidar olarak Keşan’ımıza ve Trakya’mıza yapabilecekleri bir şey varsa onları yapsınlar.” dedi.

Köy ve belde yollarıyla ilgili yapılan bir şey olmadığını da dile getiren Fikri Örken, “Bir tek Doğanca yoluyla bir şeyler yapıldı diye söylenmemeli. Tabii ki bu yol yapılması gereken bir şeydi.” diye konuştu.

BELEDİYE AZİMLE ÇALIŞMALI

Keşan’daki yolların bozukluğuna da işaret eden Örken, şöyle dedi: “Keşan’ın altyapısı bitmiş değil. Altyapının yeni bitmesi nedeniyle hepimizin şikâyeti çok var. Bu da zaman içerisinde oturuşacaktır. Biraz zaman alacağını düşünüyorum. Altyapısının tamamıyla bitmeden yolların düzeleceğini sanmıyorum. Ama biraz daha özenle çalışılsa bu kadar kötü sonuçlar olmaz. Belediyenin yollarla ilgili azimle çalışmasını istiyorum.”

ELEŞTİRİ YAPMAK MUHALEFETİN İŞİ

Mustafa Mercan’a hitaben “Kendileri çok iş yapmışlar gibi yol konusunda eleştirilerde bulunup muhalefetlik yapıyorlar. İktidar olarak çalışma yapsınlar da biz de görelim.” diyen Fikri Örken, “Eleştiri yapmak muhalefetin işidir. Bunlar iktidar. İktidar oldukları halde ne yaptılar? Sadece hırsızlıktan başka bir şey yapmadılar. Çaldılar, çırptılar. Memleketin yolunu da bu hale sokan onlardır. Sadece Keşan için geçerli değildir bu. Nereye giderseniz gidin her yerde durum budur. Yollarla şunlarla bunlarla eleştiri yapmak Mustafa Mercan’ın işi değil. Bir şeyler yaptığını söylemesi ve ‘Ben Keşan için bunları yaptım’ demesi lazım. Mustafa Mercan’da ben böyle bir durum göremiyorum. Ondan özellikle istiyorum: İktidar partisi olarak Keşan’ımıza güzel imkânlar sağlayın ve bir şeyler yapın. Ondan sonra sizinle konuşalım. Keşan’ın yollarını sadece belediyeye yıkmakla olmuyor.”şeklinde konuştu.

EMİNE NALLAR: ÖNCE KADINLARIMIZIN SONRA DA AİLELERİN SORUNLARINA EL ATACAĞIZ

Anadolu Partisi Keşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Nallar da partinin Keşan’daki çalışmalarıyla ilgili şu bilgileri verdi: “Partimizin çalışmaları hızla sürüyor. Kadın Kolları olarak çalışmalarımız, esnaf ziyaretlerimiz sürüyor. İnsanlarımızın sorunlarını, şikâyetlerini dinliyoruz ve beraberce nasıl bir yol izleyebileceğimizi tartışıyoruz. Kadın Kolları Başkanı olarak tüm kadınlarımızın desteğini bekliyoruz. Her zaman herkese kapımız açık.  Genel Başkanımızı kadın olduğu için de, özellikle kadınlarımızı yanımıza çekiyoruz. Önce kadınlarımızın sorunlarına, daha sonrada ailelerin sorunlarına el atacağız, güzel şeyler başaracağımıza eminim. Partimizin gençler üzerinde de çok güzel projeleri var. Gerek spor faaliyetleri, gerek eğitim, gerek işsizliğin çözülmesi üzerine çalışmalarımız var. Bunları da tek tek yola koyacağız. Çocuklarımız, gençlerimiz bizim için büyük bir servettir. Onların geleceğini yok etmeyelim. Şiddet değil, kalem, eğitim, okul görsünler.”